KJØPER: - Med denne transaksjonen er vi godt rustet for videre vekst, sier administrerende direktør Hilmar Auran.
KJØPER: - Med denne transaksjonen er vi godt rustet for videre vekst, sier administrerende direktør Hilmar Auran.

Newsec på handletur i Stavanger

Kjøper alle aksjene i Hinna Park Facility Management.

Publisert Sist oppdatert

Selgere er Entra og Camar Eiendom. Kjøpet støtter Newsec Basale og Hinna Park Facility Management sine ambisjoner om vekst i Stavangerregionen ifølge en pressemelding.

Hinna Park FM består som selvstendig selskap med samme navn, men det er planlagt at Newsec sin eksisterende organisasjon i Stavanger blir samordnet med dem i løpet av året.

– Etter etableringen av SVG Property har vi hatt en prosess for å se hva som vil bidra til den beste utviklingen for både ansatte og Hinna Park FM som selskap. Dette salget støtter vår strategi om å vokse som FM-selskap i Stavanger og Rogaland, og gjør selskapet mer robust. Samtidig vil en nøytral tredjeparts eier bidra til en ryddigere prosess knyttet til drift av SVG Property sine eiendommer, sier styreleder Kjetil Hoff i Hinna Park FM.

Hinna Park Facility Management forvalter eiendomsporteføljen til Hinna Park i Hinna Park, på Ullandhaug og i Stavanger Sentrum.

Ville ha mer

Etter kjøpet forvalter den samlede virksomheten i regi av Newsec 250.000 kvadratmeter næringsareal i Stavangerregionen.

– Både Hinna Park FM og Newsec har hatt som mål å øke sitt forvaltningsvolum i regionen. Med denne transaksjonen er vi godt rustet for videre vekst ved å trekke veksler på hverandres kompetanse, kapasitet og systemløsninger. Sammen med vår meglingsvirksomhet i Stavanger representerer vi et sterkt fagmiljø og et helhetlig tjenestespekter til eiendomsbesittere, investorer og leietakere innen næringseiendom, påpeker administrerende direktør Hilmar Auran i Newsec Basale.

Det er forventet at transaksjonen fullføres innen utgangen av mai.

Powered by Labrador CMS