NYANSATTE: Lasse Svendsen, Sven Mile og Øyvind Ramsø.
NYANSATTE: Lasse Svendsen, Sven Mile og Øyvind Ramsø.

Neptune styrker laget med tre nye

Har hentet kompetanse fra Boligbygg Oslo, Citycon og Hent.

Publisert

Ved inngangen til 2023 har Oslo-utvikleren Neptune seks prosjekter med 410 boliger for 3,5 milliarder kroner i produksjon, og ytterligere 16 prosjekter med rundt 1.400 boliger under utvikling i ulike faser. I tillegg jobbes det mot fem byggestarter og fire salgsstarter i 2023.

Neptune Properties eies av Gjelsten Bolig (tidligere Profier Gruppen) etter oppkjøpet i 2020. Siden starten i 2007 har Neptune solgt og bygget flere enn 1.400 boliger til en samlet verdi av 10 milliarder kroner.

– Vi har mye på gang og dette skal bli boliger der arkitektur, kvalitet, bærekraft og attraktive nabolag er nøkkelord. Med de tre nyansatte har vi de siste viktige brikkene på plass for å få til det vi ønsker fremover, sier administrerende direktør Anders Gregersen i Neptune i en pressemelding.

De tre nyansatte er:

• Sven Mile som er ny prosjektutvikler fra januar er bygningsingeniør med nærmere 38 års erfaring fra utvikling av det meste innen byggebransjen. Han kommer fra stillingen som fagansvarlig i Boligbygg Oslo KF.

• Lasse Svendsen som prosjektsjef fra januar har master i eiendomsutvikling fra NTNU. Han har jobbet flere år i OBOS med prosjektgjennomføring og kommer senest fra stillingen som prosjektsjef i Citycon.

• Øyvind Ramsø starter som prosjektsjef 1. februar. Han har 16 års erfaring som prosjektleder og kommer fra stillingen som prosjektleder i Hent, hvor han blant annet har vært ansvarlig for deler av nye Drammen sykehus.

- Det er en sterk trio med mange ulike kvaliteter, og vi er svært fornøyde med ansettelsene. Å drive boligutvikling handler om å se gode idéer kombinert med tung faglig kompetanse og godt samarbeid for å sette de gode ideene ut i praksis. Derfor er vi svært nøye med å plukke de rette menneskene og samarbeidspartnerne for prosjektene våre, avslutter Gregersen.

Powered by Labrador CMS