CITYGLØD: Nejra Macic mottar prisen under middagen på Citykonferansen.
CITYGLØD: Nejra Macic mottar prisen under middagen på Citykonferansen.

Nejra Macic vant pris for de unge og lovende

Prognosesenterets sjeføkonom vant Cityglød-prisen under Citykonferansen.

Publisert Sist oppdatert

For tredje år på rad ble prisen Cityglød delt ut under middagen på Citykonferansen. Prisen skal gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen. Det er Citykonferansen og foreningen Ung i Næringseiendom som deler ut Cityglød.

Prognosesenterets 28 år gamle sjeføkonom Nejra Macic ble kåret til Cityglød 2019.

«Komiteen er svært imponert over hvilken plass du har tatt i bransjen. På kort tid har du utpekt deg som en dyktig sjeføkonom og en fremgangsrik faglig debattant, som står for sine meninger. Du har gjort boligmarkedet forståelig for veldig mange gjennom TV, radio eller foredrag, og har vist evnet gjennom din karriere til å formidle komplisert makroøkonomi, boligøkonomi og boligpolitikk på en god måte», uttalte juryen for Cityglød.

Nejra Macic var stolt og glad over prisen.

– Jeg har ikke forberedt noen tale, så jeg kommer ikke til å ta noen sånn MTV Music Awards-tale hvor jeg takker mor far og Gud og 14 000 andre. Tusen tusen takk for denne prisen. Det setter jeg veldig stor pris på. Jeg er så heldig at jeg var blant de fire finalistene for to år siden, og det var veldig stas, men det er hakket morsommere å vinne nå, sa Macic da hun mottok prisen.

De øvrige nominerte til Cityglød 2019 var Johan Hamre i UNION Gruppen, Kristian Refshal Vea i Plan- og bygningsetaten og Fredrico Valente Lopes de Almaida i Imerso.

Juryen består av juryleder Salman Saed ((leder i Ung i Næringseiendom og direktør for deals i WeWork), Henrik Taubøll (styreleder i Ung i Næringseiendom og direktør for transaksjoner i WeWork), Gunnar Bøyum (adm. direktør i Aspelin Ramm) og Carine Bjørvik Andersen (markedskoordinator i Estate Kunnskap).

Nejra Macic har vært en sterk stemme i debatten om det norske boligmarkedet. Se hennes synspunkter på markedet her: