VIL BLI INSPIRERT: Christian Ringnes håper han kan inspirere og bli inspirert på Arendalsuka.
VIL BLI INSPIRERT: Christian Ringnes håper han kan inspirere og bli inspirert på Arendalsuka.

Møt Christian Ringnes på Arendalsuka

Nå har du muligheten til å bli inspirert av Christian Ringnes sin «treffsikre visdom».

Publisert

– Min datter jobber i First House og ville ha meg med i et eiendomspanel. Da er det bare å hoppe, sier Christian Ringnes, administrerende direktør i Eiendomsspar om hvorfor han skal delta på Arendalsuka.

Sammen med Estate Media har First House gått sammen om å lage en rekke eiendomsdebatter på Blom restaurant tirsdag den 15. august. Hvor Ringnes blant annet skal være med i en diskusjon rundt skatt & investorflukt: Skatten for eiendomsaktørene har økt jevnt og trutt de seneste årene. Føler eiendomsinvestorer som Christian Ringnes seg som en frosk som blir kokt langsomt og plutselig finner ut at dette ikke går lenger?

På spørsmål om hva han håper å få ut av oppholdet, svarer Ringnes Estate Nyheter å inspirere og bli inspirert:

– Det er etter hvert blitt flere paneler og innlegg på meg, så jeg kan jo alltids håpe at noen lar seg inspirere av min treffsikre visdom. Dessuten er det veldig mange smarte og hyggelige mennesker der, så jeg blir sikkert inspirert jeg også.

Ringnes skal også delta i en debatt om det nye kravet til kjønnsbalanse i styrene, hvor regjeringen ønsker å innføre krav om kjønnsbalanse i styrer. Hvor begge kjønn skal være representert med minst 40 prosent. Kvinner i Norsk Eiendom (KINE) og Norsk Eiendom inviterer til debatt med Ida Brabrand som debattleder. Debatten baseres på en undersøkelse gjort i eiendomsbransjen blant medlemmene i KINE og Norsk Eiendom. I panelet sitter det både tilhengere og motstandere.

Powered by Labrador CMS