Aktuelt:

GÅR TIL NORDR: – Jeg er trygg på at Solon Eiendom har en lys fremtid foran seg, uttaler Andreas Martinussen, som blir adm. dir. i Nodr.
GÅR TIL NORDR: – Jeg er trygg på at Solon Eiendom har en lys fremtid foran seg, uttaler Andreas Martinussen, som blir adm. dir. i Nodr.

Martinussen slutter i Solon – selskapet jakter ny sjef

Andreas Martinussen gir seg som administrerende direktør i Solon Eiendom ASA.

Publisert Sist oppdatert

– Andreas har gjort en god jobb med å skape verdier for aksjonærene, og har vært sentral i de mange viktige transaksjonene som er gjennomført i selskapet de siste par årene, som igjen har plassert Solon Eiendom i en unik posisjon for videre vekst. Det er vi veldig takknemlige for, og vi ønsker Andreas lykke til videre i neste kapittel av karrieren, uttaler styreleder i Solon Eiendom ASA, Simen Thorsen, i en børsmelding.

Martinussen slutter for å bli ny administrerende direktør i Nordr.

– Jeg har trivdes veldig godt som administrerende direktør i Solon Eiendom, og jeg er takknemlig for tilliten og støtten fra styret, aksjonærene og våre fantastiske ansatte. Jeg er trygg på at selskapet har en lys fremtid foran seg, nå med finansiell, operasjonell og strategisk støtte fra SBB- og OBOS-organisasjonene, uttaler Martinussen.

Styreleder i Nordr, Andreas Oulie, uttaler i en annen pressemelding at Martinussen er en engasjert og inspirerende leder som passer perfekt for oppgaven som administrerende direktør i selskapet.

I denne Nordr-pressemeldingen uttaler Martinussen at «Nordr er ett av de mest spennende boligutviklingsselskapene i Skandinavia og har fortsatt et stort potensial».

– Dette er noe så sjeldent som et ungt selskap med lang historie, med pågangsmotet og entusiasmen til yngre selskaper og erfaringen og kunnskapen til veletablerte aktører, sier Martinussen.

Powered by Labrador CMS