Transaksjon:

CLUB DEAL: Malling & Co Investments har satt opp en club deal med en håndfull profesjonelle investorer.
CLUB DEAL: Malling & Co Investments har satt opp en club deal med en håndfull profesjonelle investorer.

Malling & Co Investments med to eiendomskjøp

Eiendommene ligger i Enebakk Næringspark og har et samlet areal på 10.500 kvadratmeter.

Publisert

Eiendommene har adresse Osloveien 708 og Gneisveien 2C og har en bygningsmasse med høy standard som ifølge Malling er godt tilpasset dagens marked. Bygningene ble oppført i 2019 og 2021 og består av lager- og logistikkareal som er leid ut til flere leietakere.

Selger er Borthen Gruppen AS, som har brukt Newsec som megler og BDO som rådgiver. Malling & Co Investments har plassert eiendommen som en club deal med et fåtall profesjonelle investorer. Kjøperen har brukt Wikborg Rein, BER og Crowe som rådgivere.

– Vi er svært fornøyde med kjøpet av disse to eiendommene, og gleder oss til å få disse inn i vår portefølje. Vi opplever stor etterspørsel etter lager-/logistikkeiendommer, og har med dette kjøpet sikret oss ytterligere to moderne eiendommer i dette segmentet. Vi sitter nå på en attraktiv portefølje med tre eiendommer i samme næringspark, sier Camilla Thunes i Malling & Co Investments.

Hun legger til at i tillegg til løpende kontantstrøm på de to byggene, omfatter også transaksjonen to tilgrensende tomter, som gir et utviklingspotensial.

Enebakk Næringspark ligger ca. 20 minutter sør for Oslo sentrum, og har vært i sterk vekst de seneste årene. I fjor kjøpte Malling & Co Investments Osloveien 630, også på Enebakk.

Powered by Labrador CMS