KONTOR: Det nye bygget bidrar til å skape kontorplasser i sentrum av byen.
KONTOR: Det nye bygget bidrar til å skape kontorplasser i sentrum av byen.

Legger 93 mill. på bordet for å få bygd nok en sentrumsgård

Med 12 måneders byggetid skal prosjektet ferdigstilles i februar 2023.

Publisert

Bjarøy Eiendom i Tønsberg har bestilt Betonmast Buskerud-Vestfold til å bygge et nytt kontorbygg i Nedre Langgate 19 i hjembyen. Kontrakten er en totalentreprise på om lag 93 millioner kroner og er ett av flere partene har samarbeidet om. Det forrige var oppføringen av Egenesgården, også det et kontorbygg i Tønsberg, ifølge en pressemelding.

Akkurat det bygget på 9.200 kvadratmeter kostet 180 millioner kroner netto å bygge.

Prosjektet i Nedre Langgate 19 skal miljøsertifiseres og det er blant annet tenkt gjenbruk, for prosjektet har både solgt og gitt bort materiell fra det eksisterende bygget som rives.

– Vi har gjennomført flere flotte prosjekter i Tønsberg-området de seneste årene, som Egenesgården, Kjelleparken og Slotsengen. Byen er i en spennende utvikling og vi gleder oss til å oppgradere sentrum med ytterligere et moderne kontorbygg, sier daglig leder Kristian Gjestemoen i Betonmast Buskerud-Vestfold.

Riving av eksisterende bygningsmasse er ferdig, og nå er grunnarbeidet i gang for det nye bygget. Nedre Langgate 19 skal blant annet bli nytt hovedkontor for leietaker Scanship.

Powered by Labrador CMS