Lars Holm går til Oslo S Utvikling

I løpet av oktober går Lars Holm fra Skanska til OSU og blir deres boligdirektør.

Publisert Sist oppdatert

– Dette var en jobb jeg ikke kunne si nei til, sier Lars Holm som blir ny boligdirektør i Oslo S Utvikling. Han slutter dermed i  stillingen som regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling.

– Lars får ansvaret for å både utvikle og selge boliger med høy kvalitet slik at de blir blant de mest attraktive i hele landet. Det vet jeg at vi kan få til sammen, sier administrerende direktør Synnøve Lyssand Sandberg i Oslo S Utvikling i en pressemelding.

LES OGSÅ: Ny toppsjef i OSU

Hun har tidligere jobbet sammen med Holm i Skanska Eiendomsutvikling.

– Jeg kjenner Lars som en kompetent, reflektert og streetsmart type. Han er også en person som er lett å like. Det er viktig for en relativt liten organisasjon som OSU. Hans erfaring med å styre store prosjekter kombinert med bakgrunnen som arkitekt er også svært viktige grunner til at vi ønsket ham som vår nye boligdirektør, påpeker hun.

Holms første oppgave blir å utvikle og selge Clemenskvartalet i Oslo sentrum som skal bestå av rundt 265 boliger. Prosjektet ligger mellom Middelalderparken og sjøen, og er eid sammen med HAV Eiendom. Byggingen starter senere i år når arkeologene har gjør seg ferdig med utgravingene på tomta.

LES OGSÅ: Dark satser på teknologi 

– Jeg hadde egentlig ingen planer om å skifte jobbe. Men Bjørvika er ett av de mest spennende byutviklingsprosjektene i moderne tid. Så da jeg fikk tilbudet kunne jeg ikke si nei. Kombinasjonen av bolig, næring, handel og kultur er veldig spennende. OSU har også satt miljø og arkitektur på agendaen, og jeg gleder meg til å ta dette videre, sier den nye boligdirektøren.

Lars Holm er utdannet arkitekt fra NTNU. Han har tidligere jobbet for Aviaplan og Lidl, før han begynte i Skanska i 2006. Der ble han regionsdirektør i 2017.

Holm begynner i den nye jobben i oktober. Han etterfølger Jørgen Blix som nylig gikk til Naturbetong.