INNREDNING: CreoNordic leverer innredning av kontorer, med hovedfokus på glassvegger, systemvegger og himlinger.
INNREDNING: CreoNordic leverer innredning av kontorer, med hovedfokus på glassvegger, systemvegger og himlinger.

Kjøper i akustikkmarkedet

CreoNordic har kjøpt Sound-Tech og sikrer seg dermed distribusjonen til verdensledende Knauf AMFs produkter i Norge.

Publisert

De seneste årene har lyd og akustikk blitt stadig viktigere i byggene. Globalt er det fire store aktører som produserer akustiske produkter. Nå kjøper CreoNordic opp Sound-Tech, som har distribusjonen til Knauf AMF, en av de fire globale produsentene.

CreoNordic er leverandør av innredninger til kontor og næringsbyggmarkedet, med hovedfokus på glassvegger, systemvegger og himlinger. CreoNordic AS omsatte for 58,9 millioner kroner i fjor og oppnådde et driftsresultat på 2,5 millioner.

– Akustikk har lenge vært en viktig del av hele vår totalleveranse i markedet for kontor og næringsbygg. Nå satser vi enda sterkere med vårt eget akkustikkselskap og er stolte av å kunne representere Knauf AMF og Armstrong i Norge gjennom oppkjøpet av Sound-Tech, sier Åge Almås, adm. direktør i CreoNordic-gruppen.

– Vår satsning sammen med Soundtech/CreoNordic har som mål å bli en av de største på det norske markedet. Vi ser frem til å et solid og spennende samarbeid, sier Johan Mörne, Scandinavia Sales Manager i Knauf Ceiling Solutions i Knauf AMF & Armstrong.