SKAPTE LIV I BITCOIN-LEIREN: Da Kari Due-Andresen skrev «Hodling bitcoin» på Twitter, eksploderte Twitter-feeden hennes.
SKAPTE LIV I BITCOIN-LEIREN: Da Kari Due-Andresen skrev «Hodling bitcoin» på Twitter, eksploderte Twitter-feeden hennes.

Kari Due-Andresen frykter at renten ikke kommer ned igjen med det første

Akershus Eiendoms sjeføkonom Kari Due-Andresen er gjest i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne og forteller om frykten for at rentene forblir høye lenge.

Publisert Sist oppdatert

Twitter-feeden hennes eksploderte da hun som sjeføkonom i Handelsbanken skrev Hodling Bitcoin. Nå er Kari-Due-Andresen sjeføkonom og analysesjef i Akershus Eiendom og jobber for å få opp forståelsen for makroøkonomi blant eiendomsaktørene og gjøre dem forberedt på at renten kan bli værende høy en god stund.

Kari Due-Andresen er siviløkonomen som ikke fant seg helt til rette i meglerhuset hun jobbet og hoppet av for å ta sosialøkonomi på Blindern. Når hun ikke leser økonominyheter på Bloomberg, tar hun seg gjerne en tur i snowboardbakken eller grubler på økonomiske modeller.

– Jeg er generelt sett ganske elendig på sosiale medier, sier Due-Andresen, som overhodet ikke har interessen for det.

Podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne er tilgjengelig på Apple podcast, Spotify, Acast og Google podcast. Du kan også høre podcasten ved å klikke på direktespilleren under her:

Powered by Labrador CMS