GIR GASS: Siri Raustein blir Electric Vehicle Charging-manager i APCOA. Marcus Steinsvåg, leder av forretningsutvikling og E-mobilitet, er fornøyd med rekrutteringen.
GIR GASS: Siri Raustein blir Electric Vehicle Charging-manager i APCOA. Marcus Steinsvåg, leder av forretningsutvikling og E-mobilitet, er fornøyd med rekrutteringen.

Hun skal lede parkeringsselskapets satsing på ladeinfrastruktur

Siri Raustein skal lede arbeidet med å få installert 25.000 ladestasjoner i de norske parkeringsanleggene til APCOA.

Publisert

Raustein har bakgrunn som Head of Production og Key Account Manager i det norske ladeselskapet Easee. Nå blir hun Electric Vehicle Charging (EVC)-manager i parkeringsselskapet APCOA. Hun vil spille en nøkkelrolle i selskapets satsing på å tilby ladeinfrastruktur for elbiler i parkeringsanlegg over hele landet. APCOA har tidligere meldt at de planlegger å installere 100.000 ladestasjoner i sine anlegg innen 2035, hvorav 25.000 blir i Norge. Raustein blir nå vesentlig del av denne satsningen.

– Jeg er veldig glad for å ha blitt endel av APCOA-familien og for at jeg får jobbe med å utvide selskapets tilbud innen elektrisk mobilitet. Vi står overfor spennende utfordringer i overgangen til elektriske kjøretøy, og jeg ser frem til å være en del av APCOA-teamet som bidrar til å forme fremtiden for bærekraftig transport, sier Raustein

Marcus Steinsvåg, leder av forretningsutvikling og E-mobilitet er svært fornøyd med rekrutteringen, og uttrykker at hennes ekspertise vil være en viktig ressurs for selskapet.

– Siri bringer en dyptgående forståelse av elektrisk mobilitet og ladeinfrastruktur til APCOA. Hennes erfaring vil være uvurderlig for vårt arbeid med å tilby bransjeledende ladetjenester til våre kunder, sier Steinsvåg.

 

Powered by Labrador CMS