Karriere:

BYTTER BEITE: Eiendomsadvokat Andreas Rørvik er ny partner i BAHRs eiendomsgruppe, her sammen med Anne Sofie Bjørkholt, partner og leder av eiendomsgruppen. (Foto: Erik N.H. Krafft)

Henter topprangert eiendomsadvokat fra konkurrent

Andreas Rørvik går fra Selmer til BAHR.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er glade for å kunne meddele at Andreas Rørvik har startet opp som partner i BAHRs eiendomsavdeling. Andreas er blant landets dyktigste eiendomsadvokater, og nyter stor respekt i markedet, sier Anne Sofie Bjørkholt, leder av eiendomsavdelingen i BAHR.

- BAHRs eiendomsavdeling er topprangert, og med Andreas på laget styrkes posisjonen ytterligere. Andreas imponerer med sitt overblikk og sin kommersielle forståelse. En behagelig væremåte kombinert med fasthet i ivaretakelsen av klientens interesser gjør ham til et foretrukkent valg for mange aktører. Andreas har en «corporate real estate lawyer»-profil, og behersker skatt og struktur like godt som eiendomsspesifikk juss og transaksjoner. Dette passer inn i vår virksomhet, hvor vi gjennomgående bistår med eiendomsutvikling, strukturering av prosjekter og transaksjoner, fortsetter hun.

- Andreas vil være et utmerket supplement til et team som fra før blant annet omfatter up and coming-stjernen Ole Andreas Dimmen. Gjennom 25 års virke hos Selmer har Andreas vært med på å bygge opp et solid eiendomsmiljø. Vi gleder oss over å ha ham om bord på BAHR-laget og er takknemlige for at han valgte BAHR-teamet, avslutter Bjørkholt.

Powered by Labrador CMS