Karriere:

TECH: Jørgen Chr. Flaa blir med på Wasim Rashids Orbit-satsing.

Går fra Höegh Eiendom til tech-startup

Jørgen Chr. Flaa forlater Höegh Eiendom for å bli kommersiell direktør i Orbit Technology.

Publisert Sist oppdatert

Flaa har jobbet ni år i eiendomsutvikleren. Han har vært utleiesjef, utvikler av bolig- og næringsprosjekter, daglig leder for HasleLinje og vært markeds- og forretningsutvikler de seneste tre årene.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Orbit er et oppstartselskap som skal ta tak i en av de virkelig store mulighetene i eiendomsbransjen. Jeg tror timingen for Orbit er perfekt da mange selskaper nå ønsker å tenke nytt rundt hvordan «kontoret» skal organiseres. I tillegg står utrolig mange kvadratmeter ubrukt etter et spesielt år. Orbit har flinke folk med en solid tech bakgrunn. Jeg vil kunne tilføre selskapet et solid nettverk i bransjen, god kunnskap om coworking og eiendomsfaget. Jeg gleder meg til å være med å utvikle Orbitnettverket og muliggjøre visjonen «work anywhere», sier Jørgen Chr. Flaa

– Vi er utrolige stolte over å få med oss Jørgen Chr Flaa på Orbit laget. Orbit skal gi brukerne en helt sømløs hverdag med unik fleksibilitet de ikke har fått tidligere, forteller Wasim Rashid.

Orbit er et norsk start-up selskap som utvikler en teknologi plattform som skal gi kunden en mulighet til å jobbe der de ønsker. Plattformen skal gi en bedre utnyttelse av kontor og møteplasser og tilrettelegge for desentraliserte arbeidsplasser.

Powered by Labrador CMS