KONTORER: Saga lanseres som et varig og miljøvennlig bygg,.

Bygger 10.000 kvadratmeter med kontorer og handel i Larvik

Samspillskontrakten er verdt 239 millioner kroner før moms.

Publisert Sist oppdatert

Fritzøe Eiendom har signert kontrakt med Betonmast Buskerud-Vestfold om å utvikle og bygge et næringsbygg sentralt i Larvik.

Prosjektet omfatter et kontorbygg i to bygningskropper over et felles grunnplan med butikk og kantine, samt parkeringskjeller. Bygget på totalt 10.000 kvadratmeter får jernbanen og E18 i umiddelbar nærhet ifølge en pressemelding.

Prosjekt Saga skal bli et miljøvennlig bygg med blant annet grønne tak, solcellepaneler og fjernvarme fra Fritzøe Energi.

Partene har sammen utviklet prosjektet i vel et år, etter at Betonmast vant entreprenørkonkurransen i februar 2022.

Et synlig prosjekt

– Dette har vi jobbet lenge for. Sammen har vi knadd prosjektet og kommet frem til gode løsninger som imøtekommer deres ønsker og mål, sier daglig leder Kristian Gjestemoen i Betonmast Buskerud-Vestfold.

– Som grunneier i et strategisk og bynært område er vi vårt ansvar bevisst som byutvikler og samfunnsaktør. Sammen har vi fått til et spennende prosjekt med bærekraftige kvaliteter, noe vi vet at aktuelle leietakere også setter pris på. Dette blir et synlig prosjekt som vil bidra positivt til den videre utviklingen av Hammerdalen som etableringsstedet for regionens mest fremoverlente bedrifter, sier administrerende direktør Petter Falkgård Andersen i Fritzøe Eiendom.

Byggestart er april 2023 og prosjektet er planlagt ferdigstilt til jul 2024.

Powered by Labrador CMS