Utvikling:

UTVIKLING: Her vil Oxer Eiendom og Format Eiendom utvikle logistikkareal.

Skal utvikle 170 mål logistikktomt i næringspark

Format Eiendom og Oxer Eiendom skal utvikle til sammen 170 mål i Borgeskogen Næringspark i Sandefjord.

Publisert

De to partnerne skal utvikle 85 mål på Borgeskogen Nord og 85 mål på Borgeskogen Nord-Øst, på hver side av en nyetablert rundkjøring.

– Områdets sentrale beliggenhet med kort vei til Larvik Havn, Torp Flyplass og E18 gjør at vi opplever økende pågang for nye interessenter i området, og flere aktører har nye anlegg under bygging i dag, sier markedsdirektør Anniken Haug i Oxer Eiendom. Akershus Eiendom er hyret inn som rådvgiver i utleieprosessen for tomteområdet.

– Med lang erfaring innen utvikling, forvaltning og drift av eiendom, søker vi etter solide og langsiktige leietakere som kan være med på å berike Borgeskogen Næringsområde ytterligere, sier rådgiver Haakon Himle Skandsen.

Borgeskogen Næringspark har ca. 130 etablerte virksomheter innen transport/logistikk, industri/produksjon og agentur/engros. Området ble etablert på 90-tallet og huser i dag 3.000 ansatte. – Vi ønsker å knytte til oss aktører innen industri, produksjon, lager, verksted, serviceanlegg m.m. Dette kan være bygg i størrelsesintervallet fra 5.000 – 40.000 kvm. Ambisjonen er å bygge miljøvennlige og bærekraftige bygg», sier markedsdirektør Anniken Haug i Oxer Eiendom.

Powered by Labrador CMS