Karriere:

BYGGER SELSKAP: Tom André Svenning-Gultvedt har ansatt Anders Winther Andersen.
BYGGER SELSKAP: Tom André Svenning-Gultvedt har ansatt Anders Winther Andersen.

Enda en Solon-topp går til Veslefrikk

Veslefrikk Eiendom har ansatt Anders Winther Andersen som ny prosjektutvikler.

Publisert Sist oppdatert

– Anders og jeg jobbet tett sammen i 12 år i Solon, og han har vært med på å utvikle mange av de beste prosjektene. Anders kan 90 prosent om 100 prosent av byggebransjen, og gir en trygghet for gjennomføring som også entreprenørene setter pris på. Med ham på plass i Veslefrikk er vi et godt stykke videre i planen om å bli den boligutvikleren som skal være kompromissløs på kvalitet, sier administrerende direktør Tom André Svenning-Gultvedt i Veslefrikk.

Han var selv utviklingsdirektør i Solon Eiendom siden 2010 og sluttet for å starte egen virksomhet. Svenning-Gultvedt fikk med seg Petter Stordalen og Ketil Skorstad på eiersiden i den nye satsingen. Han har også ansatt Vegard Skredlund som utviklingsdirektør i selskapet.

Estate Nyheter kunne nylig fortelle om Veslefrikks første kjøp av en utviklingstomt på Ski, og selskapet har flere prosjekter på gang.

– Tom André har en unik teft for tomter og ser potensial der andre har gitt opp, mens Vegar er en svært ryddig og dyktig megler med en helt spesiell kunnskap om markedet og hva boligkjøpere ønsker. Jeg gleder meg veldig til å begynne å jobbe med dem igjen, de er usedvanlig hyggelige og inspirerende å jobbe med, sier Anders Winther Andersen

Han begynner i stillingen som prosjektutvikler i Veslefrikk første september i år.

Tom André Svenning-Gultvedt er gjest i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne. Hør poscasten her:

Powered by Labrador CMS