Moderne kontorfellesskap. Foto: Solveig Selj

Derfor valgte vi Thon Flex

Å bestemme seg for å flytte inn i de moderne lokalene i Karl Johans gate 5 var et lett valg for det anerkjente byrået. Vi har tatt en prat med Techweb, som trives med Jernbanetorget som nærmeste nabo.

Techweb ble grunnlagt i 2014 og er et vekstbyrå som hjelper B2B SaaS og tech-selskaper med HubSpot som vekstplattform. Senere oppdaget de HubSpot og inbound-metodikken, og de er i dag anerkjent som en Diamond HubSpot-partner med et internasjonalt kundenettverk.

I oktober flyttet de inn i Thon Flex i Karl Johans gate 5. Her er de et av mange selskaper som ønsker moderne fasiliteter og sentral beliggenhet – bare 5 minutters gåavstand fra Jernbanetorget.

Konge beliggenhet

– Lokasjonen er midt i gryta! Vi har ansatte fra både Ås og vestkanten, og da er det perfekt å jobbe nært Jernbanetorget – slik at reisetid er minimal og tilrettelagt for alle ansatte, sier Senior performance-spesialist Mats Ladehaug. Han er strålende fornøyd med nye kontorer.

Det fristet også med kort bindingstid, innflytningsklare lokaler med mulighet for personlige preg samt muligheter for å oppgradere til større areal på kort tid.

Ønsker du kontor i Karl Johans gate 5? Les mer her

Moderne fasiliteter

Ladehaug forteller at booking av rom går som en drøm, og at det er stas å vise frem lokalene.

– Når vi har besøk av kunder, er det ingen problem å finne seg et fresht møterom. Det finnes også flere stillerom, noe som er optimalt nå når mange har digitale møter, og trenger en plass å snakke uten støy fra andre kollegaer.

– Ellers må jeg jo nevne den gode kaffen på huset, fortsetter Mats Ladehaug, som også gleder seg til å bruke den flotte bakgården når våren kommer og temperaturen tillater det.

Etter over to år med pandemi og mye hjemmekontor er det usikkert hvordan fremtidens kontor vil se ut. Flere spår at et fleksibelt kontor blir den nye normalen. Foto: Solveig Selj

Gledelig gjensyn med kontoret

Techweb har, som de fleste andre, sittet mye på hjemmekontor de to siste årene. Det var derfor et gledelig gjensyn med kontoret og fellesskapet til Thon Flex etter en lang periode med hjemmekontor. Miljøet på huset er ungt og moderne, ifølge Ladehaug.

– Nå har vi jo endelig fått muligheten til å si hei til de andre bedriftene vi deler lokalet med. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med de andre på bygget. Det blir spennende å se hvilke forbindelser vi får etter nesten to år med pandemi.

Samarbeid på tvers av bransjer

Techweb deler kontor med firmaet Booknordics, hvor de også er inne på eiersiden. Dette gir dem både lavere husleie og muligheten til å bygge et nettverk på tvers av bransjer. Det har også ført til et tett samarbeid mellom de to bedriftene.

– Vi gikk sammen for å finne et lokale som kunne passe for begge. Thon Flex hadde alt vi så etter.

Fremtidens kontor

– Hvordan tror du kontorbehovet til Techweb vil se ut om et år eller to?

– Vi satser på at vi fortsetter å vokse, og at vi kommer til å trenge mer plass. Sånn sett er det bra at vi leier hos Thon Flex!

Powered by Labrador CMS