Transaksjon:

OMFATTENDE REHABILITERING: Per Krohgs vei 1 har vært gjennom en omfattende rehabilitering, gjennomført av Betonmast, før leietaker BMI Norge flyttet inn den første november.

DEAS-fond kjøper fra Oslo Pensjonsforsikring

DEAS Asset Management har kjøpt lager- og logistikkeiendommen Per Krohgs vei 1 i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Det er Oslo Pensjonsforsikring som selger eiendommen på 13.674 kvadratmeter. Overtakelse var første desember 2021. Eiendommen har nettopp gjennomgått en rehabilitering for å tilpasse lokalene leietakers bruk. BMI Norge AS er eneste leietaker og overtok sine nye lokaler den 1. november 2021.

– Vi er veldig fornøyde med å ha sikret DEAS Norway Balanced Property Fund AS en eiendom av så høy kvalitet i Oslo, et marked vi tror vil utvikle seg godt fremover. Per Krohgs vei 1 er et kjøp helt i tråd med fondets langsiktige strategi, og vi tror eiendommen vil være en positiv bidragsyter til fondets risikojusterte avkastning i årene som kommer, sier Lise Berge Brattvåg, fondsleder for DEAS Norway Balanced Property Fund AS.

– Innenfor logistikksegmentet fokuserer vi på gode beliggenheter inntil E6/E18 i Oslo-regionen, således passer Per Krohgs vei 1 veldig godt i denne strategien. På vegne av våre fond og mandater er vi alltid på jakt etter gode eiendommer med attraktive beliggenheter innenfor sitt bruk, enten det er kontor, lager/logistikk eller andre segmenter. DEAS Asset Management har flere fond og mandater som vil øke sin eksponering i eiendom, vi vil derfor være aktive på kjøpersiden også fremover, sier Jens-Petter Guthus, Head of Transactions Nordics at DEAS Asset Management.

DEAS Norway Balanced Property Fund AS er et moderat belånt eiendomsfond med kapital fra blant annet stiftelser, forbund, family offices og high net worth kunder. Fondet har etter kjøp av Per Krohgs vei 1 en eiendomsportefølje bestående av 11 eiendommer verdsatt til nærmere 2,3 milliarder kroner.

Union Norsk Næringsmegling AS har vært kjøpers megler i transaksjonen, mens Advokatfirmaet Schjødt AS og RSM Norge AS har bistått på juridisk og finansiell rådgivning. Advokatfirmaet Wiersholm var selgers rådgiver.

Powered by Labrador CMS