TIL CONCEPTOR: Henryk Hüls.
TIL CONCEPTOR: Henryk Hüls.

Conceptor henter fra REMA Franchise

Henryk Hüls styrker Conceptor Bolig som prosjektleder

Publisert Sist oppdatert

Henryk Hüls har startet i Conceptor Bolig som prosjektleder. Han skal ha fokus på å følge opp selskapets bolig- og utviklingsprosjekter i Akershus og Hedmark, herunder blant andre prosjektet Jessheim Sør, hvor Conceptor Bolig over de neste årene skal bygge opp mot 800 leiligheter.

Solgt på rekordtid

De første 39 leilighetene i Jessheim Sør-prosjektet ble lagt ut i sommer og solgt på rekordtid. Neste salgstrinn som vil bestå av 90 leiligheter på Jessheim Sør vil bli lagt ut i markedet om kort tid. Videre vil han være involvert i en rekke prosjekter som Conceptor Bolig AS fremover vil finne og utvikle i hele den nye Viken-regionen, som består av fylkene Buskerud, Akershus og Østfold.

Henryk Hüls er utdannet som sivilingeniør bygg ved høyskolen i Wismar, Tyskland fra 1996-2000. Med solid prosjektlederbakgrunn innen bygg- og eiendomsutvikling fra REMA Franchise Norge AS fra 2014, Rema Eiendom Øst AS fra 2008 og Lidl Norge i årene 2002-2008 har Henryk Hüls solid erfaring å bringe inn i Conceptor Bolig AS sine mange prosjekter fremover.

– Vår strategi er å ha svært erfarne prosjektledere på våre bolig- og utviklingsprosjekter. Gjennom ansettelsene av Frank Johannessen som kom fra Jotun-konsernet og Henryk Hüls, har vi sikret oss et fantastisk team for god prosjektoppfølging, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør for Conceptor Bolig AS.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter under utvikling i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Nesodden, Røyken, Sandefjord og i Skien. Conceptor Bolig har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder og målet er å realisere 200 til 500 boliger årlig.