NOMINERT: Rebel.
NOMINERT: Rebel.

Citypris-kandidat Rebel

Nominert for kreativ transformasjon og ombruk.

Publisert Sist oppdatert

I 24 år har bransjeforeningen Norsk Eiendom delt ut Cityprisen under den årlige Citykonferansen i Oslo. Nå har juryen gått gjennom prosjekter fra hele Norge og funnet frem til de nominerte til Cityprisen for 2022, som er den 25. i rekken. Prisen deles ut på Citykonferansen den 29. mars i år.

I Universitetsgata 2 har Entra sammen med aktørene bak Teknologihuset utviklet et kraftsenter for teknologi med moderne, fleksible kontorlokaler i det som var Televerkets gamle hovedkvarter. I stedet for å rive, ble bygget transformert til noe man ikke tidligere hadde sett. Ambisjonen med Rebel er å etablere en internasjonalt ledende kompetanse-HUB som fasiliteter deling av IT-kompetanse på tvers av bransjer, næringsliv, fagmiljøer, organisasjoner og akademia.

«Midt i Oslo sentrum ville Entra gjenbruke et bygg som bidrar til aktivitet og byliv i sentrumskjernen. Gjennom ombruk og kreativ transformasjon er lukkete kontorarealer og kjellere omformet med helt nye modeller for sambruk og fleksibilitet. Bygget åpnes opp mot flere sider og har dermed fått en helt ny tilgjengelighet. Store mørke arealer har ved kreativ programmering fått ny bruk og aktiviteter» skriver juryen om Rebel.

Powered by Labrador CMS