TIL CBRE: Anne Rein og Eileen Mønshaug er to av de nye ansiktene i CBRE Workplace.
TIL CBRE: Anne Rein og Eileen Mønshaug er to av de nye ansiktene i CBRE Workplace.

CBRE henter fra Newsec, Coor og Relokator

CBRE ser sterk etterspørsel etter Workplace-tjenester og har ansatt ytterligere tre spesialister til det stadig voksende teamet.

Publisert

CBREs Workplace-virksomhet hjelper selskaper og offentlige virksomheter med å imøtekomme kravene og forventningene til fremtidens arbeidsplass. Dette er et område som er i sterk vekst.

– Vi opplever at stadig flere virksomheter søker helhetlige, tverrfaglige og kvalifiserte råd om både sin eiendomsstrategi og dertil hvordan kontoret skal og bør brukes i tiden fremover. Derfor er jeg svært glad og stolt av å få tre så dyktige profiler som Eileen Mønshaug, Anne Rein og Fredrik Raak Friis til vårt team, sier Lise Dybwad, leder for CBREs Workplace-tjenester.

Eileen Mølmshaug er ansatt som konseptutvikler og interiørdesigner. Hun har bakgrunn innen Retail design og kommer nå sist fra rollen som teknisk tegner hos Newsec. Anne Rein er ansatt som strategisk rådgiver. Hun har erfaring fra både Workplace og Facilities Management, fra blant annet Coor Service Management. Fredrik Raak Friis har bakgrunn fra HR, organisasjonsutvikling og ledelse og kommer senest fra Relokator hvor han har innehatt flere lederroller. I CBRE får han rollen som prosjekt- og endringsleder.

Vi opplever både lokalt og internasjonalt at stadig flere virksomheter nå gjennomgår sin eiendoms- og arbeidsplasstrategi, og har startet sine forberedelser til den nye normalen, sier Dybwad.

Hun forteller at teamet nå jobber med mer enn ti prosjekt i Norge hvor de bistår både lokale og store, internasjonale virksomheter med å klargjøre kontoret og organisasjonen for den nye hverdagen.

Powered by Labrador CMS