UTVIDER: Etter bare ett år må anlegget utvides kraftig.
UTVIDER: Etter bare ett år må anlegget utvides kraftig.

Bygger ytterligere 39.000 kvadratmeter

I september i fjor flyttet DSV Road og DSV Solutions offisielt inn i det nye anlegget i Bulk Park Vestby, og ble dermed samlokalisert. Nå trenger de mer plass, mye mer plass.

Publisert Sist oppdatert

DSV har signert et nytt bygg med Bulk Industrial Real Estate på ytterligere 39.000 kvadratmeter i Vestby like sør for Oslo.

Det nye anlegget består av 32.000 kvadratmeter lager, 6,000 kvadratmeter mesanin og 600 kvadratmeter kontor- og personalfasiliteter ifølge en pressemelding. Bygget skal miljøsertifiseres i henhold til BREEAM-NOR og ha solceller på taket for å forsyne anlegget med egen strøm.

- DSV Solutions har fokus på teknologi og bærekraft. Dette går hånd i hånd med vårt arbeid for å skape morgendagens logistikkanlegg, sier Dag Klem fra Bulk Industrial Real Estate.

Strategisk lokalisering

Ved å ytterligere utvide i Bulk Park Vestby, sikrer DSV Solutions en strategisk plassering ved E6 samt nærhet til Oslo slik at transporttiden kortes ned og effektiviseres.

- Lokaliseringen var avgjørende for oss. Ved å plassere oss strategisk i henhold til hovedinnfartsårer og med nærhet til Oslo, kan vi effektivisere hele forsyningskjeden, forteller administrerende direktør Ulf Erik Krüger Solheim i DSV Solutions.

Det nye logistikkanlegget vil stå klart i september 2022. Bulk Industrial Real Estate utvikler området og står for oppføringen av bygget.

Powered by Labrador CMS