Rottefella flytter til Lier.

Bygger 5200 m2 for Rottefella

Fabritius, Profier og Wahl Eiendom skal bygge et nytt kombinasjonsbygg for Rottefella på Kjellstad i Lier.

Publisert

Det nye bygget blir på 5200 kvadratmeter og blir liggende på St. Halvardsvei øst for E18 i Lier, med god tilgjengelighet til hovedveisystemet. Det er de tre selskapene Fabritius, Profier og Wahl Eiendom som gjennom selskapet Kjellstad Utvikling som står bak prosjektet.

Rottefella AS får et nytt bygg med plass til kontorarbeidsplasser, showroom, produksjonslokaler og lager. Byggestart er i første halvår 2019, med ferdigstillelse våren 2020.

– Vi gleder oss stort til å flytte inn i nye topp moderne lokaler et så sentralt sted som Kjellstad. For en innovasjonsbedrift som Rottefella, er beliggenhet vesentlig både for å sikre rett kompetanse og for å sikre korte leveringstider til kunder. Vi har verdens mest avanserte skibindingsproduksjon, og vi gleder oss til å vise dette frem til enda flere gjennom et bygg som er tilpasset fremtiden. Selvsagt er det også svært motiverende for alle oss som jobber her. Vi er stolte av å produsere produktene våre i Norge, og dette viser at vi også i fremtiden vil gjøre det, sier Torstein Myklebostad, CEO Rottefella.

Kjellstad Utvikling har eid tomten i flere år. Ifølge Fabritius er utbyggingspotensialet for Kjellstad på 14 500 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS