FRA OBOS: Camilla Krogh kommer fra OBOS, hvor hun har vært utleid daglig leder i Construction City Eiendom og Ulven AS.
FRA OBOS: Camilla Krogh kommer fra OBOS, hvor hun har vært utleid daglig leder i Construction City Eiendom og Ulven AS.

Blir sjef i Ferd Eiendom

Camilla Krogh blir ny adm. direktør i Ferd Eiendom.

Publisert

Hun tiltrer stillingen i september og kommer fra OBOS Eiendom, hvor hun har vært utleid som daglig leder i Construction City Eiendom og Ulven AS. Hun har også jobbet i flere år i Skanska, blant annet som konserndirektør med ansvar for byggvirksomheten.

– Vi har lett etter en fremtidsrettet og motiverende leder til å videreutvikle eiendomsvirksomheten og vår satsing videre. Dette har vi nå funnet, og vi er svært fornøyd med at Camilla har takket ja til stillingen og vi ser frem til å få henne med på laget, sier investeringsdirektør Tom Erik Myrland i Ferd.

Ferd skriver i en melding at Camilla Kroghs faglige erfaring vil utfylle og forsterke teamet, og mener hennes lederstil underbygger Ferds filosofi med å skape verdi gjennom andre.

– Jeg er stolt og ydmyk over den tilliten Ferd har vist meg. Jeg har alltid hatt stor respekt for Ferd som selskap og det de har fått til. Det er et selskap med dyktige mennesker, de er fremoverlente og har høye ambisjoner for fremtiden. I tillegg har de verdier jeg kan identifisere meg med og det er viktig for meg. Det å få muligheten til å bli med på dette laget og utvikle Ferd Eiendom videre ser jeg virkelig frem til og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Camilla Krogh.