ORDINÆR ADM. DIREKTØR: Hilde Vatne.
ORDINÆR ADM. DIREKTØR: Hilde Vatne.

Blir permanent sjef i JM Norge

Fungerende adm. direktør Hilde Vatne ble fra første juli permanent adm. direktør i JM Norge, mens Mats Kjellberg blir leder for avdeling Virksomhetsutvikling.

Publisert

Hilde Vatne gikk inn som stedortrendende adm. direktør i JMs norske datterselskap JM Norge da Martin Asp ble syk. Det er imidlertid uvisst når Asp kommer tilbake i jobb, skriver JM i en melding og understreker at selskapet trenger en permanent løsning for ledelsen. Hilde Vatne er derfor blitt utnevnt til ordinær adm. direktør for JM Norge.

– Hilde har på en forbilledlig måte tatt over stafettpinnen fra Martin i ledelsen av JM Norge. Martin har lang og verdifull erfaring fra JMs virksomhet. Jeg ser derfor veldig frem til hans fortsatte bidrag til JMs utvikling når han kommer tilbake på jobb, sier Johan Skoglund, konsernsjef i JM AB.

Samtidig vil Mats Kjellberg tiltre første august som leder for avdeling Virksomhetsutvikling (VU) i JM Norge. Han får derved ansvar for den norske virksomhetens arbeid med digitalisering, bærekraft og industrialisering.

Som leder for Virksomhetsutvikling vil Mats inngå i JM Norges ledergruppe.

Mats Kjellberg har 10 års fartstid i JM og kommer fra stillingen som leder for prosjekteringsavdelingen i JMs region Oslo.

Mats Kjellberg.
Mats Kjellberg.

– Vi satser hardt på bærekraft, standardisering, og digitalisering, noe som skal redusere miljøpåvirkning fra virksomheten og sikre at vi har de mest fornøyde kundene også fremover. Mats er en erfaren leder som kjenner JM’s forretningsmodell godt og vet hva som skal til for at vi skal beholde og utvikle vår konkurransekraft, sier adm dir for JM Norge, Hilde Vatne.

Mats Kjellberg er sivilingeniør fra Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg og har tidligere jobbet i ulike roller i NCC, Backegruppen, Vulkan Eiendom og Aspelin Ramm Eiendom.

Powered by Labrador CMS