Karriere:

TIL TRESS: Erik Mørch går til Tress Asset Management.
TIL TRESS: Erik Mørch går til Tress Asset Management.

Blir eiendomsutvikler i Tress

– Jeg er glad for å ha fått Erik Mørch på laget sier Tress-sjef Jarle Villumstad.

Publisert

Tress Asset Management har ansatt Erik Mørch som eiendomsutvikler i selskapet. Eiendomsselskapet forvalter og utvikler eiendommer i ulike segmenter og er nå i sluttforhandlinger om kjøp av to eiendommer. Med både en forvaltnings- og utviklingsportefølje som er i sterk vekst, vil selskapet øke kapasiteten på forvaltnings- og utviklingskompetanse.

– Jeg fokuserte denne gangen på høy kompetanse og erfaring innenfor lager og logistikk, og her er Erik en av de beste ressursene i landet. Det er litt sånn at det han ikke kan om lager logistikk det trenger vi ikke bruke tid på her i eiendomsbransjen. Vi har derfor svært stolte over at Erik har valgt å slutte seg til laget. Han kan gå rett inn i butikken og være med og skape litt verdier hver dag! Det er det vi lever av, sier Jarle Villumstad, som leder Tress Asset Management.

Han legger til at det er plass til flere motiverte og ambisiøse eiendomsforvaltere på laget.

Erik Mørch har en lang yrkeskarriere bak seg innen lager og logistikk, blant annet vært adm. Dir. for Bring Wearhousing, hvor han hadde ansvaret for over 150.000 kvadratmeter logistikkeiendom fordelt på 18 lokasjoner i hele Norden.

– Jeg ser frem til utfordringene som eiendomsutvikler i et mindre selskap med gründerånd og skaperkraft. Det er jo skikkelig trøkk i lager og logistikkmarkedet om dagen, så her øyner jeg store muligheter. Ser frem til å kunne bruke min erfaring for å utvikle logistikkeiendommer, da fokuset på logistikk stadig rykker oppover i organisasjonen. Som eiendomsutvikler innen dette segmentet er kunnskap om eiendommenes funksjonalitet, utforming, infrastruktur og ikke minst mulighetene og tilpasning for automatisering viktig og kunne bidra med, sier Mørch»

Powered by Labrador CMS