Aktuelt:

FORTSETTER: Ole Warberg i Magic Norway valgte å forlenge samarbeidet i stedet for å selge.
FORTSETTER: Ole Warberg i Magic Norway valgte å forlenge samarbeidet i stedet for å selge.

Ble enige om leie i 30 nye år

Publisert

Magic Norway er en familieid eiendomsbesitter i Bergen med flere eiendommer lokalt, regionalt og nasjonalt. Selskapet drifter også 4 Magic Hotels, flere serveringssteder og kjøpesenteret Xhibition i Bergen.

En av eiendommene deres er Krambugata 11 i Trondheim, hovedsakelig et hotell med 196 doble rom leid ut til Nordic Choice Hotels under navnet Comfort Hotel Trondheim, ifølge en pressemelding.

Den seneste tiden har Bergen-selskapet fått flere forespørsler fra ulike hotellkjeder om både å kjøpe, leie og utvikle eiendommen.

Valgte videre utleie

- Etter en nøye vurdering var det naturlig å fortsette samarbeidet med Nordic Choice. Det er nå inngått en 30 års leieavtale samt at det skal investeres vesentlige beløp i rom og fellesområder, sier konsernsjef Ole Warberg i Magic Norway.

Trondheim hadde i årene før pandemien en positiv utvikling og selv i de to årene klarte byen seg rimelig bra i forhold til andre byer.

- Vi er derfor veldig positive til å utvikle forholdet og er sikker på at hotellet vil styrke sin attraksjon i markedet, påpeker han.

For hotellkjeden er det viktig å ha sentrale hoteller i alle norske byer, innen alle konsepter og ulike målgrupper.

- Trondheim er derfor en viktig destinasjon og vi er også meget tilfredse med at samarbeidet med huseier skal tas videre i mange år fremover, sier utviklingssjef Eivind Tangvik.

Powered by Labrador CMS