Jakob Jahren Holter og Kristian Nordtømme.
Jakob Jahren Holter og Kristian Nordtømme.

Går fra CBRE til Arctics eiendomsforvaltning

– Nå er teamet komplett, og vi står godt rustet til å håndtere utfordringene i sektoren, sier Kristian Nordtømme, daglig leder i Arctic Real Estate Management, etter ansettelsen av Jakob Jahren Holter.

Publisert

Holter kommer fra stillingen som Head of Investor Leasing i CBRE.

– Vi er veldig glade for at Jakob ønsket å bli med i teamet vårt. Med Jakob i stallen får vi tilført spisskompetanse på utleie, og han går inn og gjør forvaltningsteamet vårt komplett. Teamet dekker nå de aller fleste fagområdene innenfor eiendomsforvaltning, og jobber kontinuerlig for å realisere verdipotensialet i eiendommene, sier Nordtømme.

Ifølge Nordtømme gjør krevende markedsforhold det enda viktigere å opprettholde trykket på kommersiell forvaltning. I likhet med mange andre aktører, opplever han de finansielle utfordringene mange eiendomsselskaper nå møter som utfordrende, men:

– Eiendomsverdier under press og krevende kredittmarked til tross, det er alltid viktig å løse det operasjonelle på eiendommen på en god måte. Det kan fort bli utslagsgivende også for det finansielle. Både utleie, utvikling, god drift og ESG er alltid i fokus, uavhengig av markedsforholdene, sier han.

Arctic Real Estate Management er et komplett eiendomsmiljø, med spesialister både på forvaltning, kommersiell utleie, eiendomsutvikling og prosjektgjennomføring.kk

– Vi står godt rustet til å møte utfordringene som eiendomsselskapene har i dagens marked, og ser frem til å kunne tilføre verdi til selskapene i årene som kommer, sier Nordtømme.

Powered by Labrador CMS