Karriere:

UTVIDER ORGANISASJONEN: Adm. direktør Camilla Krogh i Ferd EIendom styrker både bolig- og næringskompetansen i selskapet med flere ansettelser.
UTVIDER ORGANISASJONEN: Adm. direktør Camilla Krogh i Ferd EIendom styrker både bolig- og næringskompetansen i selskapet med flere ansettelser.

Ansetter flere etter å ha investert 8 milliarder

Etter å ha investert over 8 milliarder kroner i fjor, henter Ferd Eiendom nå flere nye ansatte.

Publisert

Fjoråret var begivenhetsrikt for Ferd Eiendom, som investerte godt over 8 milliarder kroner i nye byutviklingsprosjekter. Nå styrker eiendomsutvikleren organisasjonen med fem nye ansettelser.

Anders Holmlund.
Anders Holmlund.

– Vi har hevet ambisjonsnivået og endret strategien. Nå skal vi utvikle og gjennomføre prosjektene i egen regi fremfor partnerskap, og da rigger vi organisasjonen mer for utviklings- og gjennomføringskompetanse. Det er viktig å styrke laget innenfor både bolig og næring, sier Camilla Krogh, adm. direktør i Ferd Eiendom.

Blant de nye ansatte i Ferd Eiendom, er Anders Holmlund, som blir boligutviklingsdirektør. Han har økonomiutdanning fra NHH og solid ledererfaring fra ulike bransjer. De siste 11 årene har han jobbet i Veidekke Eiendom/Nordr. Der han blant annet har jobbet som prosjektutvikler, regiondirektør og investeringsdirektør.

Annette Meinhart.
Annette Meinhart.

Annette Meinhart er ansatt som ny prosjektleder på Næring. Hun har en master fra bygg- og miljøteknikk, NTNU. Hun har tidligere erfaring fra Skanska. Der har hun jobbet i tidligfase/prosjektutvikling. Hun har også vært prosjekteringsleder på flere store komplekse og miljøambisiøse næringsbygg.

Øyvind Svare Lorentzen
Øyvind Svare Lorentzen

Øyvind Svare Lorentzen er ansatt som prosjektansvarlig på Bolig. Øyvind har en master fra bygg- og miljøteknikk, NTNU og har erfaring fra både Skanska og AF Eiendom, der han har jobbet de siste årene. I AF Eiendom har han vært prosjektleder og daglig leder på flere spennende boligprosjekter.

Ahsan Ahmed
Ahsan Ahmed

Ahsan Ahmed kommer fra stillingen som Group Business Controller i Nordr, med ansvar for rapportering av prosjektporteføljen i Norge og Sverige, der han har vært i snart 4 år. Før Nordr jobbet han nærmere 7 år som revisor i KPMG inn mot bygg og anleggsbransjen. Ahsan har Master i Regnskap og Revisjon fra BI og har i tillegg tatt flere fag på NHH innen finansiell økonomi og økonomisk styring og skrevet masteroppgave innen verdsettelse.

Ingvild Rysstad Slommerud
Ingvild Rysstad Slommerud

Ingvild Rysstad Slommerud er ansatt som prosjektleder Bolig og er i dag prosjektleder i Backe Romerike, der hun blant annet har hatt ansvar for boligprosjektet Sollihagen. Hun har også erfaring fra byggherresiden i Backe-gruppen hvor hun har hatt ulike roller. Ingvild Rysstad Slommerudvar også en periode prosjektleder for Giljehagen som er naboprosjektet til vårt boligprosjekt, Trekantkvartalet i Ski. Hun har en master i eiendomsutvikling og en bachelor i markedsføring.

Powered by Labrador CMS