Karriere:

UTVIDER ORGANISASJONEN: Adm. direktør Camilla Krogh i Ferd EIendom styrker både bolig- og næringskompetansen i selskapet med flere ansettelser.

Ansetter flere etter å ha investert 8 milliarder

Etter å ha investert over 8 milliarder kroner i fjor, henter Ferd Eiendom nå flere nye ansatte.

Publisert

Fjoråret var begivenhetsrikt for Ferd Eiendom, som investerte godt over 8 milliarder kroner i nye byutviklingsprosjekter. Nå styrker eiendomsutvikleren organisasjonen med fem nye ansettelser.

Anders Holmlund.

– Vi har hevet ambisjonsnivået og endret strategien. Nå skal vi utvikle og gjennomføre prosjektene i egen regi fremfor partnerskap, og da rigger vi organisasjonen mer for utviklings- og gjennomføringskompetanse. Det er viktig å styrke laget innenfor både bolig og næring, sier Camilla Krogh, adm. direktør i Ferd Eiendom.

Blant de nye ansatte i Ferd Eiendom, er Anders Holmlund, som blir boligutviklingsdirektør. Han har økonomiutdanning fra NHH og solid ledererfaring fra ulike bransjer. De siste 11 årene har han jobbet i Veidekke Eiendom/Nordr. Der han blant annet har jobbet som prosjektutvikler, regiondirektør og investeringsdirektør.

Annette Meinhart.

Annette Meinhart er ansatt som ny prosjektleder på Næring. Hun har en master fra bygg- og miljøteknikk, NTNU. Hun har tidligere erfaring fra Skanska. Der har hun jobbet i tidligfase/prosjektutvikling. Hun har også vært prosjekteringsleder på flere store komplekse og miljøambisiøse næringsbygg.

Øyvind Svare Lorentzen

Øyvind Svare Lorentzen er ansatt som prosjektansvarlig på Bolig. Øyvind har en master fra bygg- og miljøteknikk, NTNU og har erfaring fra både Skanska og AF Eiendom, der han har jobbet de siste årene. I AF Eiendom har han vært prosjektleder og daglig leder på flere spennende boligprosjekter.

Ahsan Ahmed

Ahsan Ahmed kommer fra stillingen som Group Business Controller i Nordr, med ansvar for rapportering av prosjektporteføljen i Norge og Sverige, der han har vært i snart 4 år. Før Nordr jobbet han nærmere 7 år som revisor i KPMG inn mot bygg og anleggsbransjen. Ahsan har Master i Regnskap og Revisjon fra BI og har i tillegg tatt flere fag på NHH innen finansiell økonomi og økonomisk styring og skrevet masteroppgave innen verdsettelse.

Ingvild Rysstad Slommerud

Ingvild Rysstad Slommerud er ansatt som prosjektleder Bolig og er i dag prosjektleder i Backe Romerike, der hun blant annet har hatt ansvar for boligprosjektet Sollihagen. Hun har også erfaring fra byggherresiden i Backe-gruppen hvor hun har hatt ulike roller. Ingvild Rysstad Slommerudvar også en periode prosjektleder for Giljehagen som er naboprosjektet til vårt boligprosjekt, Trekantkvartalet i Ski. Hun har en master i eiendomsutvikling og en bachelor i markedsføring.

Powered by Labrador CMS