Grunder Emil Eriksrød med R8 Propertys CEO Trine Riis Groven (th), Yvonne Aasbø (ytterst til høyre) og Torunn Stavran Johansen (tv).
Grunder Emil Eriksrød med R8 Propertys CEO Trine Riis Groven (th), Yvonne Aasbø (ytterst til høyre) og Torunn Stavran Johansen (tv).

R8 henter kommunikasjonssjef fra egne rekker

Torunn Stavran Johansen har inntatt den nyopprettede stillingen som kommunikasjonssjef i R8 Group.

Publisert Sist oppdatert

R8 Groups grunnlegger og CEO Emil Eriksrød vil ha fokus på kommunikasjon, og oppretter en ny stilling som kommunikasjonssjef. Det er Torunn Stavran Johansen som går inn i det nye jobben etter å ha vært daglig leder i byrådet R8 Edge.

– Kommunikasjon er et svært viktig fokusområde i strategien for R8 Group og selskapene som inngår i porteføljen. Etter hvert som vi vokser ser vi hvor vesentlig det er med god kommunikasjonsflyt både internt og eksternt, samt håndtering av sponsorater, markedsaktiviteter og løpende kommunikasjonsoppgaver. Vi besluttet derfor å opprette en ny stilling som kommunikasjonssjef i morselskapet, samt at vi ansatte Benedikte Stensrød som kommunikasjonskoordinator tidligere i år. Torunn har gjennom sitt virke som daglig leder i R8 Edge meget god kunnskap og kjennskap til både selskapet, medarbeiderne, markeds- og kommunikasjonsaktivitetene våre, samt at hun også har relevant erfaring fra sine tjue år i medie- og kommunikasjonsbransjen.

– Dette var virkelig en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Torunn Stavran Johansen, nåværende daglig leder i R8 Edge. – Jeg er ydmyk og takknemlig overfor rollen jeg nå går inn i, og selv om det er vemodig å forlate den flotte gjengen i byrået, vil jeg heldigvis jobbe tett med dem også i tiden som kommer.

Samtidig har R8 Edge ansatt Yvonne Aasbø som ny daglig leder.

Powered by Labrador CMS