I SENTRUM AV TØNSBERG: Bygården Øvre Langgate 50.(Foto: Q4 Næringsmegling AS)
I SENTRUM AV TØNSBERG: Bygården Øvre Langgate 50.(Foto: Q4 Næringsmegling AS)

Erik Bøhler og Tom Vidar Rygh selger Tønsberg-bygård

Venter stor interesse fra investorer i Oslo-området.

Publisert Sist oppdatert

Øvre Langgate 50 AS i Tønsberg er til salgs med en prisantydning på 54 millioner kroner. Bygården har et brutto utleid areal på 5.169 kvadratmeter. De årlige leieinntektene er ca. 4,9 millioner kroner. Bygget ble oppført i 1973 og tomten er på 1.134 kvadratmeter.

NRK, Slettevold Møbler, Scandinavian Bunkering og Austrheim Krogh Optikk er blant leietakerne, skriver Vestviken24.

Les også: Hektisk bygårdhandel i Vestfold

Bygårder i Tønsberg og Sandefjord har tidligere vist seg å utløse stor interesse fra kjøpere godt utenfor fylkesgrensene. Ansvarlig megler tror det samme vil skje med denne.

– Dette er et typisk investorobjekt. Og den er såpass stor at den også vil være interessant for investorer i Oslo-området, sier eiendomsmegler Trond Stensholt i Q4 Næringsmegling AS til Vestviken24.no.

– Kjøperne av en gård som denne vil kunne påregne en avkastning på rundt åtte prosent, altså mye mer enn det gir å ha penger i banken for tiden, sier Stensholt.

Les også: Stokker om i Vestfold

Den tidligere Orkla-toppen Tom Vidar Rygh er styreleder i Øvre Langgate 50 AS. Næringseiendommen eies av Rybø AS, hvor Erik Bøhler er styreleder. Dette selskapet eies igjen med 50 prosent hver av Macama AS og Steinerud AS.

Macama AS eies av Erik Bøhler og hans barn, mens Steinerud AS eies av Tom Vidar Rygh og to andre medlemmer av Rygh-familien.

Tidligere i dag fremkom det i denne artikkelen at Drammen-selskapet Macama Invest AS er 50 prosent eier av Rybø AS. Dette er ikke riktig, og beror på en feilregistrering i Brønnøysundregistrene. Macama Invest AS har ingen ting med Rybø AS å gjøre.