Bolig

184 leiligheter i femte trinn

Nå skal Humla borettslag bygges for 370 millioner kroner.

FEMTE TRINN: Humla borettslag får fem til sju etasjer.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

OBOS Nye Hjem har gitt Veidekke oppdraget med å bygge Humla borettslag, som er femte byggetrinn med 184 leiligheter og parkeringsanlegg på Vollebekk i Oslo. Kontrakten er en totalentreprise verdt 370 millioner kroner før mote, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Thon vil bygge på i Storgata

Blokkene blir et kvartal med fem til sju etasjer over bakken. Det er planlagt takterrasser med beplantning på alle tak. Det blir også lagt til rette med blomstereng for den sjeldne slåttehumla som er observert på Vollebekk og som har gitt borettslaget navn.

– Vi vil med dette byggetrinnet øke takten til over 400 leiligheter i produksjon på Vollebekk, et prosjekt vi har vært med på å utvikle helt fra starten av, sier konserndirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke Bygg Norge.

LES OGSÅ: 800 boliger. Minst 3 milliarder kroner

– Her velger vi å igangsette bygging før salgsstart. Interessen for leiligheter i den nye bydelen øker i takt med ferdigstillelsesgraden. At Veidekke har gitt  en riktig pris på totalentreprisen er også en en viktig grunn til at vi setter i gang, forteller Arne Baumann, konserndirektør for boligutvikling i OBOS.

Vollebekk har i mange år vært kjent som industriområde. Dette endres nå gjennom et stort byutviklingsprosjekt hvor store deler skal bygges opp på nytt. Når det står ferdig vil det nye boligprosjektet totalt bestå av over 800 boliger.

LES OGSÅ: Nå starter prosjektet til 300 millioner

Byggearbeidene starter i mars med planlagt ferdigstillelse sommeren 2022.

Senter-utleiere behøver ikke rystes av Malvik-dommen (+)
Juss
Koronaeffekten på eiendomsmarkedet
Aktuelt
Etablerer reiselivsgigant mens korona herjer (+)
Transaksjoner
Fører digital handelskrig mot korona – og det funker (+)
Aktuelt
Ansett en Mama for lunch
Play
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Eiendomsaktører og regjeringens støttepakke (+)
Juss
Har solgt for 1,7 milliarder hittil
Bolig
Kan bli første norske internasjonale vinner
Aktuelt
DNB med flere tiltak for eiendomsbransjen (+)
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.