Aktuelt

Kan vinne pris for de unge og lovende

Nå er nominasjonene til årets Cityglød klar.

KANDIDATER: Kris Riise, Kaja Skovborg-Hansen og Geir Atle Bore.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er under middagen på Citykonferansen torsdag 13. februar at prisen Cityglød skal deles ut for fjerde år på rad.

Prisen skal gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen.

Nå er kandidatene til årets Cityglød klare.

Kris Riise er gründer og CEO i Unloc, som har tatt en sentral plass i markedet for digitale låser. «Tjenesten brukes i dag av eiendomsselskaper, tjenesteleverandører og logistikk-selskaper. Kris Riise er gründer og CEO. Som selvlært programmerer og prosjektleder har han vært med på å utvikle flere av Norges mest populære apper. I tillegg til mange samarbeidspartnere i bransjen har Unloc fått flere nasjonale og internasjonale investorer. Vi gleder oss til å følge firmaet videre og deres mål om å digitalisere verdens nøkler», skriver juryen om nominasjonen.

Daglig leder og medeier i Vippa Kaja Skovborg-Hansen begynte som 24-åring som byggeleder for et gammelt nedslitt skur, som i dag er en av Oslos mest bærekraftige matsuksesser. «Komitèen er imponert over den enorme suksessen destinasjonen har fått. Til tross for stor konkurranse og utfordrende beliggenhet har stedet blitt en vellykket mathall, som appellerer til både unge, gamle og forskjellige kulturer, skriver juryen om nominasjonen.

Geir Atle Bore er gründer og CEO i FundingPartner, som juryen mener bidrar til strukturelle endringer i eiendomsmarkedet ved å tilby alternative finansieringskilder til spennende prosjekter. «Gjennom “crowdfunding” kobles låntakere med privatpersoner og selskaper som ønsker å investere i gjeld til ulike sektorer og risikoprofiler. Etter å ha navigert selskapet gjennom en møysommelig konsesjonssøknad, har Geir Atle bygget opp teamet til 16 personer og inkluderer folk med solid internasjonal finansbakgrunn. I 2019 formidlet de 44 lån, totalt ca. 118 millioner kroner, hvor største lån var 14 millioner kroner. I tillegg har de fått med seg solide norske aktører som Schibsted og DNB på eiersiden», skriver juryen om Bore.

Juryen består av Aspelin Ramm-sjef Gunnar Bøyum (på vegne av Norsk Eiendom), Carine Bjørvik Andersen fra Estate Kunnskap og styremedlemmene i Ung i Næringseiendom, Katrine Belsvik fra AB Invest og Frikk Hoven fra DNB Næringsmegling.

Blir løpt ned når de lanserer fond med dette (+)
Analyse
Eiendomsskatt for næringseiendom: Det lønner seg å prute
Juss
Prøver på nytt med færre boliger (+)
Bolig
Snart byggestart for hotell på Økern
Utvikling
Kvitter seg med 105 mål stor næringspark (+)
Transaksjoner
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Må møte som tiltalt i retten denne uken (+)
Juss
Vil hedre sin avdøde kone på Fornebu
Utvikling
Vil bygge flere hundre boliger (+)
Bolig
Rentetoppen er nådd
Play

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.