290 LEILIGHETER: OBOS har fått inn Barlindhaug Eiendom som likeverdig partner i dette prosjektet. Ill.: HRTB Arkitekter.

Kjøpte 15 mål i fjor, nå har giganten fått inn en partner

Planen er å bygge 290 blokkleiligheter i landets hurtigst voksende kommune.

Publisert Sist oppdatert

I september 2019 ble det kjent at OBOS hadde kjøpt en 15 mål stor boligtomt på Gystadmarka en kilometer fra rådhuset på Jessheim i Ullensaker kommune. Planen er å bygge rundt 290 Breeam-sertifiserte boligblokker mellom fire og sju etasjer over en parkeringskjeller, med salgsstart til høsten.

LES OGSÅ: Har seks boligblokker på gang

− Den sentrale beliggenheten med nærhet til Gardermoen og kort vei til Oslo gjør dette til et spennende prosjekt i en region med sterk vekst, sa sier administrerende direktør Even Jermstad i OBOS Nye Hjem da.

Nå har de fått med seg Barlindhaug Eiendom som likeverdig eier i prosjektet. Consto Eide blir totalentreprenør.

LES OGSÅ: – Det største boligpotensialet i landet

– Vi er meget fornøyd med partneravtale. Dette er et viktig grep i vår videre ekspansjon, sier administrerende direktør Jens Arne Johnsen i Barlindhaug Eiendom blant annet i en pressemelding.

Det er ikke første gang Barlindhaug Eiendom er med i utvikling på Jessheim. Fra 2014 til 2018 var de partner i prosjektet Jessheim Hageby som består av 8.500 kvadratmeter næringslokaler og 220 leiligheter.

LES OGSÅ: De rødgrønne vil kutte toppene

Den gangen var de partner i selskapet Jessheim Vest Eiendom og Næring, sammen med Bjørn Rune Gjelstens Profier og Coop Norge Eiendom.

Barlindhaug Eiendom (Consto) har hovedkontor i Tromsø. Målet deres er til en hver tid å ha en eiendomsportefølje med et salgspotensial på opp mot 500-600 boliger årlig.

Powered by Labrador CMS