Aktuelt

Vil være med på veksten

- Drammen er full av muligheter og vi skal gripe dem, sier daglig leder Marianne Straume.

NYTT KONTOR: Disse arkitektene skal jobbe sammen i Drammen. Foto: DARK Gruppen
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det tverrfaglige arkitektkonsernet DARK Gruppen åpner kontor i Drammen med navnet DARK Drammen. Her skal arkitekter fra datterselskapene DARK Arkitekter, Lark landskap og Zinc interiørarkitekter jobbe sammen, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Satser millioner på gode boforhold

— Vi åpner DARK Drammen fordi vi syntes utviklingen i byen er veldig spennende. Næringslivet og kommunen spiller på lag og ønsker å få til ting. Drammen vokser på alle mulig måter og kommer til å fortsette med det. Vi ønsker å bidra til, og være med på den veksten byen kommer til å oppleve i tiden fremover, sier daglig leder Marianne Straume.

Kontoret blir tverrfaglig der arkitekter, urbanister, interiørarkitekter og landskapsarkitekter jobber sammen. I tillegg til å ha interiør, landskap og arkitekter samlet på Skøyen har konsernet også kontor i Stavanger. Også der jobber de tre fagene tett sammen. Konsernsjef Geir Gustav Hantveit sier den gode tilgangen på dyktige folk i Drammen var avgjørende for å åpne kontor i byen.

LES OGSÅ: Usikkert for 650 boliger

– Vi samler på de beste folka. Da vi søkte etter folk fant vi raskt mange dyktige arkitekter som ønsker å jobbe i Drammen, det gjør at vi ser lyst på fremtiden til kontoret. Et arkitektkontor består kun av kompetansen til de ansatte, heldigvis for oss har Drammens-kontoret allerede ansatt en gjeng med utrolig kompetente arkitekter, påpeker han.

LES OGSÅ: Politikerne stoppet stort boligprosjekt

– En av Drammens store fordeler er plasseringen. Det er lett å komme seg dit og kontoret blir base for prosjektene våre i Buskerud og sørover mot Vestfold som er spennende områder for oss hvor vi ser et stort potensial. Da er det midt i blinken med base i Drammen, legger Hantveit til.

Må møte som tiltalt i retten denne uken (+)
Juss
Vil hedre sin avdøde kone på Fornebu
Utvikling
Vil bygge flere hundre boliger (+)
Bolig
Rentetoppen er nådd
Play
Staten selger eiendommer verdt over 100 mill (+)
Transaksjoner
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Ukens tips – Anleggsbidragsmodellen
Juss
Byggherrehjørnet: Ansvar for offentlige tillatelser i totalentrepriser
Juss
Fredensborg kjøper 83 mål for utvikling (+)
Utvikling
Her har det vært restaurantdrift i 50 år. Nå slår Oslo tingrett fast at en eiendomsmegler kan overta lokalene (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.