Karriere

Braathen Eiendom med to ansettelser

Braathen Eiendom har ansatt ny prosjektsjef og en salgssjef for kontorhotellet FLYT kontor.

NYE I BRAATHEN: Hanne Platou og Mette Kristine Silseth.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

FLYT kontor har i dag ca, 3800 kvm kontorhotell fordelt på Haakon VIIs gate 2 og Dronning Eufemias gate 16, og vil i løpet av 2021 utvide til å omfatte rundt 8000 kvadratmeter. Til denne satsingen har Braathen Eiendom ansatt Hanne Platou som salgsansvarlig. Hun har utdannelse innen hotelledelse i Sveits, og har blant annet. ni års erfaring fra Thon Hotels og Hotel Bristol, hvorav de siste fire årene som salgssjef.

Utleiesjef Ingrid E. Moe gleder seg til å få Hanne med på laget.

– Hanne har solid erfaring fra både salg, hotell og service, og fremstår med tyngde og kvalitet. Jeg er sikker på at hun vil møte våre kunder på en utmerket måte, og jeg er veldig glad for at hun vil være med på å videreutvikle Braathens satsing på FLYT, sier Moe.

– Braathen Eiendom står for høy kvalitet og service, og har i tillegg kun profilbygg med svært god beliggenhet. Jeg gleder meg til å få tilby kundene de beste løsningene i noen av byens mest unike bygg, og det blir spennende å ta med meg den erfaringen jeg har fra hotellbransjen inn i eiendomsbransjen, sier Platou.

Braathen Eiendom har samtidig ansatt Mette Kristine Silseth som ny prosjektsjef. Hun er utdannet Sivilingeniør og kommer fra stillingen som avdelingsleder og prosjektsjef i Aase Prosjekt. Hun har tidligere erfaring fra entreprenør, drift og forvaltning, samt rådgivning.

– Mette vil få et totalansvar for noen av prosjektene vi har i Braathen Eiendom. Hun skal foredle eiendommene i tråd med kvalitetskonseptet vårt «En annen standard». I tillegg vil Mette få ansvaret for å ivareta miljøprofilen i alle prosjektene, sier adm. direktør Leif Arne Røsnes

– Jeg trigges av den veldig tydelige profilen som Braathen Eiendom har og det klare mandatet de har satt selv. Det skal være høy standard, kvalitet i alle leveranser og sterkt service- og kundefokus. De har også en veldig spennende portefølje. Jeg vil jobbe med alt av byggeprosjekter, leietakertilpasninger, rehabiliteringer, påbygg samt sikre at miljøfokuset blir ivaretatt i dette arbeid sier Silseth.

Nytt sviende tap for boligutvikler (+)
Analyse
Satser millioner på godt boområde (+)
Bolig
Utleiers ABC – Del 27 – Særlige bestemmelser
Juss
Vika Project Finance kjøpte i Sandvika (+)
Transaksjoner
Sikring av Slottsparken kan gi store skader
Aktuelt
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Enda en entreprenør vil ut av eiendom (+)
Aktuelt
Bankmarginene holder seg stabile
Aktuelt
Selger tomter for 83 millioner kroner (+)
Utvikling
Eiendomsbransjen uten mål og mening
Play

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.