Karriere

Møller Eiendom hentet destinasjonsutvikler

Møller Eiendom har ansatt en eiendomssjef som får ansvar for å utvikle Harbitz Torg-strøket sammen med leietakerne.

UTENFOR BRANSJEN: Cathrine Gram hentes til eiendomssjefsjobben utenfra eiendomsbransjen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er Cathrine Gram som blir eiendomssjef på Harbitz Torg. Hun kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i Bastion Forlag og Strawberry Publishing. Cathrine Gram er utdannet journalist ved Oslo Metropolitan University og har en bachelor i økonomi og administrasjon ved NTNU Handelshøyskolen. Hun gar også vært daglig leder av destinasjonssutviklingsselskapet Risør by AS, hvor hun har jobbet tett med byens gårdeierforening, næringsforening og kommunen for å styrke lokale og regionale næringsvirksomheters lønnsomhet og verdiskapning.

– Jeg er stolt av at Møller Eiendom har våget å se utenfor sin egen bransje når de nå har rekruttert meg som sin første eiendomssjef for Harbitz Torg. Jeg ser frem til å være med og forme denne rollen, samtidig som vi sammen skal utvikle og foredle flaggskipprosjektet Harbitz Torg. Jeg tror det er flere likheter mellom forlagsbransjen og eiendomsbransjen enn det man skulle tro ved første øyekast. Det mest åpenbare er at vi begge er avhengige av å skape godt innhold for at kundene skal ønske å benytte seg av produktene våre, sier Gram.

– Fra å ha vært en fraflyttet industrieiendom via ståkete byggeplass over flere år, skjer det nå ting veldig raskt inne på Harbitz Torg. Det første byggetrinnet er allerede innflyttet, og konturene av næringseiendommene begynner å tre frem. Vi ser frem til å få Cathrine om bord som en sentral bidragsyter til å skape et attraktivt og levende strøk sier markedsdirektør Pål Bøe i Møller Eiendom.

– Møller Eiendom har imponert meg ved sin satsning på å skape attraktive byrom, og ved å blande kontorer, næring og boliger på en nyskapende og inkluderende måte. Her har man hatt en helhetlig tankegang fra første stund, noe som har lagt et solid grunnlag for min oppgave sier Cathrine Gram

709 millioner i driftsresultat
Aktuelt
Advarer gårdeiere etter utelivssuksess
Play
R8 får gjennomgå (+)
Aktuelt
– Alle snakker om «flyskam», men dere står jo for 40 prosent av verdens CO2-utslipp
Tech
Ukens tips: Ekspropriasjon og rettslig vern
Juss
Få ferske eiendomsnyheter hver morgen! Meld deg på gratis nyhetsbrev her!
Kjøperen av Carew-eiendommen tredoblet overskuddet (+)
Analyse
Selger for 1,6 milliarder
Transaksjoner
Byggherrehjørnet: Force majeure i entrepriseforhold
Juss
109 leiligheter for 500 millioner (+)
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.