BYTTER BEITE: Aleksander Guklid.

Hadrian henter fra PEAB

Hadrian Eiendom har ansatt Aleksander Gukild som ny analytiker og eiendomsrådgiver.

Publisert Sist oppdatert

Aleksander Gukild kommer fra stillingen som akkvisisjonssjef i PEAB og har tidligere vært analysesjef i Colliers International. Han går inn i en stilling som analytiker og eiendomsrådgiver i Hadrian Eiendom.

– Vår oppdragsmengde er stor med blant annet arbeide knyttet til partnerskapssøk, både i Jåttåvågen i Stavanger, på Konnerud i Drammen og arbeidet med NRKs tomt på Marienlyst. Vi ser derfor et behov for både å styrke og forbedre vår rådgivnings- og analysekompetanse og generelt øke vår kapasitet til nye meglingsoppdrag, sier daglig leder i Hadrian Eiendom, Årstein Holthe.

Han mener Aleksander Gukild med sin faglige bakgrunn vil tilføre verdifull kompetanse til et meglermiljø som er spesielt rettet mot rådgivning og transaksjoner innenfor utviklingseiendom.

– Hadrian Eiendom har en spesielt god «track record» når det kommer til utviklingseiendommer og en meget solid standing i markedet. Kombinasjonen av spennende prosjekter og dyktige medarbeidere var to av de viktigste faktorene til at jeg ønsket å begynne å jobbe i dette selskapet. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på spennende arbeidsoppgaver sammen med mine nye kolleger, sier Aleksander Gukild.

Powered by Labrador CMS