Karriere

Ny sjef hos Enerhaugen

Marianne Guriby Dahl har tatt over roret som daglig leder hos Enerhaugen Arkitektkontor.

NY SJEF: Nå er det Marianne Guriby Dahl som styrer Enerhaugen Arkitektkontor.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi har lett etter en samlende og inspirerende leder. Dette mener jeg vi har funnet i Marianne Guriby Dahl. Hun har lang og solid bakgrunn innenfor design, og mange års erfaring i ledelse av kreative mennesker, komplekse prosjekter og store tverrfaglige team. Det er likevel primært hennes lederkvalifikasjoner vi finner interessante, sier styreleder Ines Habrecht i en pressemelding.

Dahl markerer et skifte for kontoret, som første daglige leder uten arkitektfaglig bakgrunn. 

LES OGSÅ: Ble toppsjef i Aase

– Å satse på en daglig leder uten arkitektutdannelse har vært diskutert internt, men vi tror dette kan være en styrke for kontoret, sier avtroppende leder Bente Nygård som fortsatt vil ha en sentral rolle i bedriften. 

– Jeg brenner for å fremme kvalitet og nytenking gjennom design og arkitektur i utformingen av omgivelser, produkter og tjenester både i næringslivet og samfunnet for øvrig. Mitt mål er å stimulere til innovasjon, effektivisering og økt verdiskapning i en konkurranseutsatt bransje, sier Dahl.

Hun har Bachelor innen design og ledelsesutdanning fra BI, og kommer fra stillingen som manager product development i European Furniture Group der hun også har sittet i konsernledelsen i 9 år. Før dette var Dahl designsjef for SAVO, designer hos Gabriel i Danmark og produktutvikler hos HÅG (nå Flokk). Hun har tidligere drevet eget designstudio.

Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig
Klare for milliardinvesteringer i eiendom
Aktuelt
Satser på store leiligheter utenfor sentrum (+)
Bolig
Investor fra Oslo må bla opp etter uklar avtale i Stavanger (+)
Analyse
Blir hedret i nasjonalt verdiprosjekt
Tech
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Prøver igjen på Hasle (+)
Bolig
Overtakelse av nybygget hytte eller bolig
Juss
Kan vinne byggebransjens Oscar
Tech
Dynges ned av straffebøter (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.