Utvikling

14.000 kvadratmeter kontor og lager

Anthon B Nilsen Eiendom leverte nylig et nytt sentrallager til elektrogrossisten Berggård Amundsen

FERDIG: Anthon B Nilsen Eiendom har nylig levert dette bygget på Langhus.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter en byggetid på 17 måneder overleverte Anthon B Nilsen Eiendom i juni et nytt hovedkontor og sentrallager på 14.000 kvadratmeter til elektrogrossisten Berggård Amundsen. Bygget på Langhus er nabo til det 22.000 kvadratmeter store kombinasjonsbygget Anthon B Nilsen Eiendom utviklet for Interfrukt i 2013.

– Dette er resultatet av et godt utviklingspartnerskap. For å få et vellykket resultat er det først og fremst viktig at vi forstår oppdragsgivers virksomhet og behov. Dernest er det viktig at vi makter å utvikle effektive samarbeidsprosesser og ikke minst ressurseffektive løsninger på de behovene, sier prosjektdirektør Henning Sørlie hos Anthon B Nilsen Eiendom i en pressemelding.

LES OGSÅ: Satser på mer næring i Drammen

I det nye bygget har Bergård Amundsen lagt stor vekt på effektiv varehåndtering, pakking og ekspedering, noe de kan spare rundt 30.000 årlige forsendelsesesker på. Et av Berggård Amundsens forretningsområder er løsninger for produksjon og bruk av solenergi, og den kompetansen er anvendt til det fulle på Langhus. Til sammen er det montert 2.000 kvadratmeter solcellepaneler på taket, noe som gjør bygget helt selvforsynt med energi.

– Det nye bygget gir oss og våre kunder en rekke fordeler.  Vi har jobbet veldig godt med Anthon B Nilsen Eiendom som utvikler gjennom alle faser av prosjektet. Bygget ble levert on time og on budget, sier administrerende direktør Hege Amundsen Elvestad hos Bergård Amundsen.

Vil bygge flere hundre boliger (+)
Bolig
Rentetoppen er nådd
Play
Midlertidig uteservering på Sukkerbiten
Aktuelt
Staten selger eiendommer verdt over 100 mill (+)
Transaksjoner
Ukens tips – Anleggsbidragsmodellen
Juss
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Tempelridder konket igjen
Aktuelt
Byggherrehjørnet: Ansvar for offentlige tillatelser i totalentrepriser
Juss
La igjen over 2,6 milliarder i Stockholm
Aktuelt
Her har det vært restaurantdrift i 50 år. Nå slår Oslo tingrett fast at en eiendomsmegler kan overta lokalene (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.