Transaksjoner

Realkapital Investor kjøper i Asker

Overtar kombibygg fra BundeGruppen og Steinsvik-familien.

7500 M2 KOMBIBYGG: Røykenveien 70.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Et selskap kontrollert av Realkapital Investor AS overtok 3. juni samtlige aksjer i Røykenveien 70 AS fra BundeGruppen og Steinsvik-familien. Røykenveien 70 AS eier eiendommen Røykenveien 70, som består av 7 500 kvadratmeter kombinasjonsbygg.

LES OGSÅ: Realkapital Investor selger til Krefting

– Vi er takknemlige for å ha fått muligheten til å erverve en kombinasjonseiendom med svært god beliggenhet i Asker. Vi opplever god etterspørsel etter kombinasjonslokaler med sentrale beliggenheter i Oslo-regionen, sier Anders Mørland hos Realkapital Investor AS.

– L. A. Lund AS tegnet seg for egenkapitalen i prosjektet og vil være ansvarlig for videre forvaltning av eiendommen. Dagens leietaker flytter fra Røykenveien 70 den 30. juni. Vi er godt i gang med utleie av eiendommen, legger Mørland til.

Realkapital Investor er en industriell eiendomsaktør med fokus på Oslo-regionen. Selskapet ble etablert i 2002 og forvalter i dag 15 eiendommer med markedsverdi på ca. fire milliarder kroner fordelt på 175 000 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Realkapital Investor kjøper på Langhus

– Vi takker Realkapital Investor for en veldig god prosess rundt salget av Røykenveien 70 og ønsker L. A. Lund lykke til med videre utvikling av en spennende eiendom, sier Odd-Erik Bunde, konsernsjef i BundeGruppen.

L. A. Lund AS eier og forvalter 175.000 kvadratmeter lager-, industri- og kombinasjonseiendommer primært i Oslo-regionen. Selskapet har 122 års historie. Den opprinnelige handelsvirksomheten er videreført de siste 14 år innenfor eiendom og verdipapirforvaltning.

Megler for transaksjonen var UNION Norsk Næringsmegling.

Juridisk rådgiver for selger var Arntzen de Besche, mens Thommessen bistod kjøper.

Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling
Selger Bygdøy-leiligheter for 35-40 mill.
Bolig
Scandic henter 1,76 milliarder
Aktuelt
Dette skal bli en attraktiv del av Fjordbyen
Utvikling
P-huset Oslo S fikk nei til ny adkomst (+)
Utvikling
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Smarthuskonsern med norsk storsatsing
Karriere
Ukens tips: Rettsvirkning av plandokumenter (+)
Juss
Krangler videre etter milliontvist (+)
Juss
– Jeg har alltid visst at jeg er uskyldig
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.