NY MANN: Einar Sørland har tiltrådt som ny daglig leder for Hellerudsletta Eiendom.

Skal ta destinasjonen til nye høyder

Einar Sørland har tiltrådt som daglig leder for Hellerudsletta Eiendom, etter å ha endret sin rolle fra ceo til styremedlem i Norwegian Outlet Operation.

Publisert Sist oppdatert

– Hellerudsletta har spesielt de siste to årene gjennom etableringene til X Meeting Point og Moxy Hotels tatt viktige steg for å sikre seg posisjonen som Norges ledende kurs- og konferansedestinasjon. Nå gjelder det å meisle ut nye planer for å løfte Hellerudsletta ytterligere. Flere etableringer skal skape synergier og sterkere kommersielt fundament for den 350 mål store eiendommen langs E6 rett nord for Oslo. 75 000 biler daglig passerer utenfor dørstokken, sier Einar Sørland i en pressemelding.

LES OGSÅ: Utvider det kliss nye hotellet med 154 rom

Han er topp motivert for å bidra til at Hellerudsletta skal styrke sin attraksjonskraft. Stedet har siden åttitallet huset plasskrevende messer som Landbruksveka, Bygg & Anlegg og Boligmessen, samt en rekke fagmesser. Norsk Hyttesenter er også etablert på eiendommen med Nordens største permanente hyttemesse, bestående av 29 visningshytter. Videre er det en rekke andre virksomheter på eiendommen, og de siste to årene har spesielt konferanse- og overnattingsmulighetene på Hellerudsletta blitt betydelig forbedret.

– Første nærstående løft for eiendommen blir at Moxy Hotels nå er i gang med sin utvidelse, påpeker den nye daglige lederen.

Powered by Labrador CMS