Utvikling

Håper på samarbeid med Volvat Medisinske Senter

Volvat Eiendom AS ønsker å tilby gode lokaliseringsalternativer til Volvat Medisinske Senter på Majorstuen.

FOR EGEN RISIKO: Volvat Eiendom AS har iverksatt denne prosessen for egen regning og risiko, Ill: Arcasa Arkitekter
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Onsdag skrev Estate Nyheter at Volvat Eiendom AS, i samarbeid med Veidekke ASA og Arcasa Arkitekter, har iverksatt en prosess der formålet er å få omregulert flere eiendommer i boligstrøket Volvat i Oslo til bolig og næring. Volvat Eiendom AS (Lerka Invest AS og AS Vi-Will) kontrollerer naboeiendommene til Volvat Medisinske Senter – Sørkedalsveien 41 og 43.

Lars Robert Kristiansen i Volvat Eiendom AS presiserer imidlertid at Volvat Medisinske Senter ikke har forpliktet seg på noen som helst måte, og er frie til å foreta de beslutninger de ønsker hva gjelder prosess, lokalisering, utvikling eller valg av eventuelle samarbeidspartnere når den tid kommer.

– Vi, på vår side, har iverksatt denne prosessen for egen regning og risiko, fordi vi har tro på dette. Fordelen med vårt prosjekt er at vi kan utvikle et nytt sykehus på Volvat, samtidig som Volvat Medisinske Senter kan videreføre sin drift som normalt inntil vi har ferdigstilt vårt prosjekt, sier Kristiansen.

Forslaget til Volvat Eiendom innebærer at en stor del av næringsdelen tenkes utviklet til et nytt sykehus, som kan erstatte Volvat Medisinske Senter sitt eksisterende sykehus på Majorstuen.

– Målet til Volvat Medisinske Senter er å oppnå gode lokaliseringsalternativer, herunder denne aktuelle mulighet, og har av den grunn stilt seg positive til vårt tiltak, forteller Kristiansen.

Volvat Medisinske senter er Norges første private sykehus, og har over 30 års erfaring med å tilby pasienter ulike helsetjenester og redusere helsekøer.

– Volvatgruppen er et av landets ledende private helseforetak og er tilstede for pasienter over hele landet ut med 14 sentre plassert i Oslo, Fredrikstad, Moss, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø, heter det på hjemmesiden.

Sentrene har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering.

Volvat eies av Ramsay Health, som behandler over 22 millioner pasienter og driver store sykehus og medisinske senter i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Malaysia, Singapore, Indonesia og Australia.

Volvat Medisinske Senter AS har sitt eget eiendomsselskap, som heter Volvat Utvikling AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger 225 leiligheter for 535 millioner
Bolig
Kjøpte Oslo-leilighet full av skjeggkre. Får ikke erstatning
Juss
Hopper av kampen om NRK-tomten
Bolig
Ingen kjøper har meldt seg, satte ned prisen til 55 millioner
Transaksjoner
SPG kjøper Eterfabrikken
Transaksjoner
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Frigjør familieboliger i etablerte områder (+)
Bolig
Selger over 100 mål for nær 100 mill (+)
Transaksjoner
Ukens tips: Endringer i aksjeloven
Juss
Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere