NY I DNB NYBYGG: Peder Selmer.

Ansetter prosjektmegler

DNB Nybygg Oslo har ansatt Peder Selmer som ny prosjektmegler.

Publisert Sist oppdatert

Han starter i stillingen den 8. august 2019. Selmer har utdanning i Økonomi fra University of Manchester og BI, og har jobbet lenge i eiendomsbransjen. Han har stått bak over 1000 bruktsalg som megler, senest i Meglerhuset Selvaag, Krogsveen og Nordvik.

– Vi er veldig glade for å ha fått med Peder på laget, og han vil bidra til å styrke vårt team med sin kompetanse og kjennskap til hele Oslo-regionen. Han har en bred og variert bakgrunn innenfor både bruktsalg og større prosjekter innen nybygg, sier DNB Eiendoms nybyggsjef Jørn Are Skjelvan.

Peder Selmer har også jobbet med nybyggprosjekter som Kjørbo Vest og Lillohøyden, samt vært ansvarlig megler for store prosjektliknende salg av utleieporteføljer (Colosseum Park, Cort Adeler kvartalet, Lindemansgate og nå sist på Tjuvholmen for Selvaag Eiendom).

– Etter 15 år i bransjen blir det nå spennende å komme til DNB Eiendom, som jeg mener har tatt en lederposisjon på både utvikling og kompetanse i eiendomsbransjen. Muligheten til å jobbe med attraktive prosjekter og dyktige kollegaer i DNB Eiendom var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg til å gå i gang med mange spennende nybyggprosjekter når jeg er på plass fra høsten, sier Peder Selmer.

Powered by Labrador CMS