NY SJEF: Ellen Solberg er Selvaag Utleieboligs nye adm. direktør.

Blir sjef i Selvaag Utleiebolig

Ellen Solberg går fra KLP Eiendom for å bli administrerende direktør i Selvaag Utleiebolig.

Publisert Sist oppdatert

Ellen Solberg kommer dermed «hjem» til Selvaag-systemet, hvor hun jobbet med forvaltning av bolig- og næringseiendom fra 2002. Hun var også advokat i Selvaagbygg fra 2004 til 2009. Hun kommer fra stillingen som direktør for kjøpesenterforvaltningen i KLP Eiendom.

– Selvaag Utleiebolig er et spennende selskap. Jeg liker ambisjonen om å tilby gode hjem til dem som ikke kan eller vil eie sin egen bolig, det er i tråd med Selvaags verdier «omtanke og skaperkraft». Samfunnet er i endring, og jeg tror at mange fremover vil ønske seg den friheten det gir å ikke binde alle pengene sine i en egen bolig, sier Ellen Solberg.

Selvaag Utleiebolig har store ambisjoner med å tilby moderne og nye leiligheter i godt forvaltede og vedlikeholdte bomiljøer.

Les også: Jakter nye boligbygg til utleiesatsing

– Jeg er glad for at Ellen vil lede denne viktige satsingen. Vi kjenner henne fra tiden i Selvaag Forvaltning og Selvaagbygg, og mener hun har det som skal til for å sikre den kvaliteten og veksten vi ønsker i Selvaag Utleiebolig, sier Frederik Selvaag.

Han har vært administrerende direktør i Selvaag Utleiebolig siden etableringen i januar. Han vil være styreleder i selskapet når Ellen Solberg begynner i stillingen den 1. september.

Powered by Labrador CMS