Play

Mest sett i 2019

Christian Ringnes og mesterkokk Bent Stiansen. Carl Erik Krefting og Caroline Krefting. Baard Schumann og Nejra Macic om boligmarkedet. Her er Estate Play-filmene som er mest sett så langt i 2019.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

2019 er året hvor Estate Media virkelig satser på tv-format-et Estate Play, og så langt er det lagd 11 filmer i serien Eiendomsåret 2019 og 11 filmer i serien Cannes 2019.

Aller størst interesse har det vært rundt åpningsfilmen med Christian Ringnes. Ringnes var ikke snauere enn at han tok med seg mesterkokken Bent Stiansen og presenterte sine spådommer for Eiendomsåret 2019 gjennom ulike retter. Et dyrt boligmarked ble sammenlignet med hummer, deretter ble det presentert en matrett for både kontormarkedet, hotell, lager og handel.

Boligprisene er alltid et interessant tema, og det blir ofte både informativt og morsomt når Prognosesenterets sjeføkonom Nejra Macic braker sammen med tidligere Selvaag Bolig-topp Baard Schumann. Mens Macic er skeptisk til boligmarkedet, er Schumann som vanlig optimist.

Carl Erik Krefting skal forvalte bygulvet i Bjørvika etter at Madison kjøpte alt i en kjempetransaksjon. Han vil se mot utlandet for å få nye og inspirerende ideer til restaurantene som skal inn i Bjørvika.

Marit Jensen var retailrådgiver i Cushman & Wakefield før hun ble strategisk rådgiver i Bold. Hennes tanker om retailtrendene for 2019 var blant de mest sette filmene på Estate Play i første kvartal.

Carl Erik Kreftings datter Caroline Krefting mener retailmarkedet ikke er så mørkt som mange tror. I dette intervjuet går hun gjennom lyspunktene.

– Jeg skal redde verden.

Det var den ubeskjedne meldingen fra konsernsjef Nikolai Riise i MAD arkitekter. Han mener gårdeierne som ikke følger med i miljøtimen vil brenne inne med byggene sine.

Den nye klyngen til Construction City i Hovinbyen skal endre byggebransjen. 23 aktører er allerede på plass.

Estate Nyheters søstersted Ne.no er nå i gang med Play-serien Flytteprosessen. Gjennom en rekke filmer skal leietakeren tas gjennom flytteprosessen fra A til Å. Først ute er Eiendomshuset Malling, som forteller om hvordan de brukte flyttingen til å gjøre endringer i organisasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
Passerer milliarden i sommer
Bolig
Slipper 161 nye leiligheter i markedet
Bolig
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Ny sjef i Veidekke
Karriere