Karriere

Aspelin Ramm-direktør fratrer

Aspelin Ramm-direktør Sverre Landmark slutter for å starte egen rådgivningsvirksomhet innenfor eiendomsutvikling og kommunikasjon, kombinert med halv tid tilknyttet Hemfosa Samfunnsbygg AS.

Landmark vil være ansatt i Aspelin Ramm ut 2018 og starter i sin nye rolle fra 1.januar 2019. Foto: Knut Bry.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Landmark har vært i Aspelin Ramm siden 2004 etter å ha vært juridisk direktør i Norske Skog. Han har hatt flere oppgaver i selskapet og vært en del av ledergruppen hele veien. Den seneste tiden har han vært direktør Samfunn og plan i Aspelin Ramm, og han har hatt ansvar for profilering og posisjonering, samt ulike oppgaver i selskapets utviklingsprosjekter.

– Sverre har spilt en viktig rolle for utviklingen av Aspelin Ramm, i en periode med store endringer i vår bransje og hos oss. Han har vært en synlig talsperson og samfunnsdebattant for oss og bransjen. Vi ønsker han lykke til med egen etablering, sier Aspelin Ramm-sjef Gunnar Bøyum.

– Jeg ser tilbake på noen begivenhetsrike år i Aspelin Ramm, der eierne har vist selskapets ledelse stor tillit ved å være åpne for å utvikle selskapet i takt med samfunnet rundt oss. Aspelin Ramms sterke posisjon i dag skyldes i stor grad at selskapet har gjort nettopp dette, sier Sverre Landmark

Hemfosa Samfunnsbygg AS har bygd opp en eiendomsportefølje i Norge på rundt 10 milliarder kroner. Hemfosa eier blant annet LHL-sykehuset og helsehuset på Gardermoen etter å ha kjøpt seg inn i prosjektet og eid det en stund sammen med Aspelin Ramm.

– Vi er blitt godt kjent med Sverre gjennom samarbeidet vi har hatt med Aspelin Ramm på Gardermoen, og kjenner godt til hans kapasitet og hva han kan. Da det åpenbarte seg en mulighet for at han kan jobbe med oss, så var vi veldig interessert i det, sier Simon Ottersland i Hemfosa til Estate Nyheter.

Landmark er utdannet jurist med bevilling som advokat. Etter nærmere femten år i Aspelin Ramm har han skaffet seg bred erfaring med eiendoms- og byutvikling, spesielt når det gjelder strategisk og praktisk plan- og reguleringsarbeid, identitet, kommunikasjon og posisjonering. Han vil også gjøre oppgaver for Aspelin Ramm etter at han starter for seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig
Bygger ut hotellet med 69 nye rom
Aktuelt