Nyheter

Kjøper for å utvikle 85 leiligheter

Bonum Utvikling har gjort sin andre store transaksjon.

Bonum Utvikling har kjøpt Marstrandgata 9 og 11 på Rodeløkka i Oslo, og skal bygge 85 leiligheter. Illustrasjon: XR Visuell komunikasjon
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Bonum Utvikling har gjort sin andre store transaksjon i forbindelse med kjøpet av Marstrandgata 9 og 11 på Rodeløkka i Oslo. Bonum, som har ansvaret for prosjektledelsen i Bonum Utviklings prosjekter skal etter planen i gang med søknadsprosessen og planlegger å utvikle cirka 85 leiligheter.

– I dagens noe selektive marked er det viktig å kunne gjøre gode kjøp med fokus på beliggenhet. Ved kjøpet av Marstrandgata har vi sikret oss to tilgrensende eiendommer i et område med arealknapphet, som ikke har vært ute i markedet, sier Salman Saeed, administrerende direktør og partner i Bonum Utvikling.

Saeed ønsker ikke å kommentere prisen eller hvem selgeren er.

– Vi har allerede engasjert arkitekt og er i gang med prosjektering, og skal etter planen inn til forhåndskonferanse hos PBE rett over sommeren. Eiendommene ligger allerede innenfor utviklingsområde for boliger i kommuneplanen, sier Saeed.

Prosjektet vil bli bygget i Bonum-standarden «Urban Living» med der tilhørende tilleggskvaliteter, og vil etter planen komme ut i markedet for salg sommeren 2019.

Bonum Utvikling har tatt over forvaltningen av bygget ved overtakelsen 7.april.

 

Dårligste siden 2014
Bolig
Ser svært alvorlig på saken (+)
Analyse
Vil utvide kjøpesenter med boliger
Utvikling
Skal drive restaurantene i Munchmuseet (+)
Aktuelt
Boligøya er verdt to milliarder kroner (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Utleiers ABC – Del 31 – Sted, dato og signatur
Juss
Sammen for å løfte sentrum (+)
Utvikling
Blir partner i DARK
Karriere
Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.