Nyheter

God salgsstart for Neptune Properties

Neptune Properties satser i Bodø, og så langt har selskapet solgt 28 av 70 leiligheter i byggetrinn 1 i et nytt leilighetsprosjekt.

MEIERIKVARTALET: Neptune Properties AS og BB Eiendom AS har kjøpt og omregulert det gamle meieri- og brannstasjonskvartalet i Bodø. Eiendommen skal bygges ut med ca. 10 000 m2 bolig og ca. 2 500 m2 næring.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Neptune Properties AS og det lokale eiendomsutviklingselskapet BB Eiendom AS har i fellesskap kjøpt og omregulert det gamle meieri- og brannstasjonskvartalet i Bodø. Kvartalet ligger svært sentralt til i Bodø-sentrum, og ble godkjent omregulert i juni. Eiendommen skal nå bygges ut med ca. 10 000 m2 bolig og ca. 2 500 m2 næring. Prosjektet har fått det klingende navnet «Meierikvartalet».

Næringslokalene vil ligge i første etasje, mens leilighetsdelene av prosjektet vil ligge i andre til sjette etasje. Antall leiligheter totalt er 104, med en samlet omsetningsverdi på cirka kr. 550 millioner. Det skal også bygges underjordisk parkeringsanlegg i to etasjer.

Les også: Neptune blar opp 200 mill for Ensjø-tomt

Onsdag forrige uke startet salget av de 70 første leilighetene i byggetrinn 1. Deler av den gamle brannstasjonen er ominnredet til et stort visningssenter, og det er også etablert egen visningsleilighet i bakgården til brannstasjonen.

– Det har vært stor interesse for prosjektet, og veldig bra besøk i visningssenteret. I løpet av én time etter salgsstart var 15 leiligheter solgt. Per i dag er det solgt 28 leiligheter, sier administrerende direktør Tore Økseter i Neptune Properties.

Boligprosjektet består av store, lyse leiligheter med vannbåren gulvvarme, med fasiliteter som bl.a. treningsrom med badstu, allrom og fire gjesteleiligheter som leilighetseierne disponerer i fellesskap. I næringslokalene vil det blant annet bli en stor dagligvarebutikk og et caféhjørne.

– Det har vært stor fornyelse av Bodø siste årene. Det er spennende å være med på den sterke veksten i byen og utformingen av Bodø gjennom å bygge et slikt moderne boligprosjekt. Når vi har besluttet å delta i et boligprosjekt i Bodø er det for øvrig på grunn av vår relasjon til BB Eiendom AS og det faktum at eiendommen er en av de mest attraktive i Bodø. Vårt hovedfokus vil også i fortsettelsen være å utvikle eiendommer i Oslo-regionen, understreker Økseter til slutt.

Les også: Ny Neptune-avtale til Veidekke

Nesten hele hyttefeltet til 200 mill forsvant på et blunk
Aktuelt
800 boliger. Minst 3 milliarder kroner (+)
Bolig
Bygger næringsbygg til over 200 mill
Aktuelt
Oslo Finans med ansettelser
Karriere
Höegh utvider styret
Karriere
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Nå går starten for prosjektet til 300 mill (+)
Bolig
Malling med digital storsatsing
Tech
– Gjeninnfør momsfritaket på offentlig infrastruktur
Aktuelt
Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.