TIL SIGNAL: Lise Bergflødt.

SIGNAL Arkitekter styrker staben

Har ansatt Lise Bergflødt som markedsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Lise Bergflødt kommer fra stillingen som markedsdirektør i Skanska Commercial Development, hvor hun har vært i seks år. Hun har tidligere lang fartstid i ulike roller i bransjen og i Skanska-konsernet.

– Jeg kjenner SIGNAL fra min tid i Skanska, der vi hadde et veldig godt samarbeid blant annet i Danmark, sier Bergflødt.

Les også: Slutter i HAV Eiendom

Les også: Returnerer til Stor-Oslo Eiendom

– Jeg har alltid vært engasjert i det tverrfaglige innen bygg og eiendom, og synes at vi som bransje har for lite fokus på brukerne av byggene og deres behov.

– Dette fokuset finner jeg i SIGNAL som jobber veldig systematisk med å koble organisasjoners strategi og forretningsutvikling, sammen med utforming av byggene. Prosessene kan brukes på så vel kontor, universitet, skole, offentlige bygg og handel. Jeg er stolt og glad over at jeg kan være med å videreutvikle selskapet her i Norge.

Les også: Hammervoll Pind henter fra Plan- og bygningsetaten

SIGNAL er strategiske rådgivere ovenfor brukere av bygg, både private og offentlige. SIGNAL har i dag 30 ansatte fordelt på Danmark og Norge, og målsettingen er å være rundt 10 ansatte ved oslokontoret om halvannet år.

Les også: Petter Eiken blir sjef i Bane Nor

Powered by Labrador CMS